Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje auto sprawia mi troszkę problemu wszystko było ok wracałem z trasy stanąłem do sklepu dosłownie na 10min. odpaliłem i z 143KM zrobiło się może 100KM dziwna sprawa ? a jeszcze jedno jakie są objawy uszkodzonej odmy lub nie drożnej ? i jeszcze przy odpalaniu przez około dwie sek. silnik pracuje jak diesel jest to nie za każdym razem ? coś czytałem że nie odpowiedni olej ja zalałem tak jak w książce pisze i mimo to czasami takie odgłosy terkotania słychać może miał ktoś podobne objawy i je usunął i mógł zdradzić tajemnice co było przyczyną to na razie tyle co by mnie interesowało

viewtopic.php?f=69&t=117886

Opublikowano
yoshimura01 tylko ze kolega ma benzyne n46 jak dobrze pamietam. to terkotanie to poczytaj o valvetronicu.
Opublikowano
Oj sorry Panowie za wprowadzenie w błąd :oops: Już tak jestem przyzwyczajony do sztampowych objawów w E46, że wszystko kojarzy się z 320d :lol:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.