Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie! Pojawił się kolejny niewielki problem w mojej bawarce otóż ostatnio samochód postał trochę na słońcu i czujnik pokazuje cały czas od tamtej pory +50 stopni C czy to noc czy dzień nie wiem czy to spowodowało uszkodzenie czujnika czy coś? Proszę o poradę pozdrawiam!
Opublikowano

czujnik albo kabelki robią Ci psikusa ;] poszukaj na forum - sporo było już o tym pisane.

p.s. nie kupuj zamienników

p.s.2 jeśli to czujnik spróbuj go reaktywowawać :) (info na forum)

Opublikowano
Kupilem pare miesiecy temu taki z TUV za 20 zl i od kilku dni przy upalach potrafi pokazywac minus. Kabelki sa ok, wiec zly odczyt to na pewno wina badziewiastego czujnika, przynajmniej u mnie, chociaz kilka miesiecy podzialal ;)
Opublikowano
A ja mam zupełnie inne odczucie co do tego czujnika za 20 zł, kupiłem go już z 5 m-cy temu i do tej pory odpukać działa prawidłowo... w zimę kopałem się w zaspach i nic się nie działo :D jestem bardzo zadowolony z tego zamiennika. Skusiła mnie cena bo stwierdziłem że nawet jak będzie do kosza to 20 zł nie duży wydatek w porównaniu do Ori 140 zł minimum.
Opublikowano

Dokładnie tak jest. Chłopaki robią sobie sami czujniki (koszt pewnie max. złoty pięćdziesiąt) i nie ma problemu.

Jeszcze dopowiem, że kolega wyżej pomylił czujniki. Omawiany nie znajduje się bowiem za zderzakiem pod rejestracją. Ale to wiadomo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.