Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem. Podczas chodzenia klimatyzacji pojawia się taki sysk z nadmuchów jest kilka sekund i znika i tak cały czas jest dość głośny tylko jak chodzi klima. co to może być?

Opublikowano
tak chłodzi. zdarza się jednak tak ze w mieście jak nie jadę po jakimś czasie puści ciepłe powietrze
Opublikowano
Normalny objaw syczenie ,a z tym ciepłym powietrzem może być mało odczynnika ,nabijałeś kiedykolwiek klime ?
Opublikowano
Wiesz ale tak głośno ma syczen? mam tez bmw x3 i tam nic nie syczy:). tak sprawdzałem tamtego roku bo od wtedy walczę z tym i nikt nic nie znalazł wtedy była czyszczona chłodnica od klimatyzacji oraz sprawdzany czynnik
Opublikowano
u mnie tez tak syczy... juz zakladalem podobny temat.... w google tez szukalem i wlasnie bodobo malo czynnika ..
Programowanie/Obróbka CNC - Fanuc/Sinumerik/Heidenhain
Opublikowano
Ja mam podobny objaw. Co chwilę załącza się sprężarka i wyłącza. Przy włączonej jest syczenie i dosyć spory spadek mocy. Przy wyłączonej nie chłodzi. Czynnik uzupełniony itd. Sprawdź czy działa Ci wentylator klimatyzacji, bo u mnie właśnie z nim jest problem. Nie działa, mimo, że jest sprawny (wymieniałem na 3 inne, dobre i dalej to samo). Moduł też jest ok. I za cholerę nie wiem co jest nie tak. Czekam na elektryka. Ale termin dopiero za tydzień....
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
I jak problem minal? Byles u elektryka? Bo mam to samo. Nie dziala mi wentylator chciaz jeszcze go nie podmienialem na inny ale na krotko tez nie dzialal...