Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Pewnie się da :). Już napisałem prośbę o zmianę rezerwacji.

EDIT: Mam już potwierdzenie :).

Co do paintballu to musimy to potwierdzic wczesniej zeby nikt nie wynajął firmy przed nami. Im szybciej tym lepiej.

Doba trwa do 10.00. W przypadku braku chętnych można bezpłatnie przedłużyć :).

Tabelka na 1szej stronie.

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest taka opcja.

Rozmawiałam ostatnio na wyjeździe z dyrektorem firmy XL (energy drink). Niektórzy z Was pewnie znają. :D Ogólnie rozmowa toczyła się przy grillu i %, zeszła na temat BMW i wspomniałam o spocie. Zaproponował, że może wpaść któregoś dnia (najlepiej w sobotę) i zostawić nam kilka zgrzewek napoju. On się wypromuje, my dostaniemy energy za darmo. Co Wy na to? :mrgreen:

Dodam tylko, że ja nie mam w tym żadnego interesu. Tylko luźna propozycja. :)

• Moderatorzy
Opublikowano
Mi to rybka. Ja takich wynalazków nie pije i nie polecam :). Zresztą każdy google ma. Swój rozum też. Ty byś koleżanki zaprosiła a nie prezesów ;)
Opublikowano
No mnie też ta promocja nie będzie dotyczyła... nie używam :nienie: Za to Ty Ewelina widzę,że w masowych ilościach :8) Ale amatorów na pewno znajdziesz na tym spocie! Bierz co jest - zawsze jakaś atrakcja :lol: ktoś będzie przynajmniej świecił w nocy :cool2:
http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
Opublikowano
Mi to rybka. Ja takich wynalazków nie pije i nie polecam :). Zresztą każdy google ma. Swój rozum też. Ty byś koleżanki zaprosiła a nie prezesów ;)

No mnie też ta promocja nie będzie dotyczyła... nie używam :nienie: Za to Ty Ewelina widzę,że w masowych ilościach :8) Ale amatorów na pewno znajdziesz na tym spocie! Bierz co jest - zawsze jakaś atrakcja :lol: ktoś będzie przynajmniej świecił w nocy :cool2:

No co ja poradzę, że dziewczyny nie są fankami motoryzacji :P Ja też rzadko pijam energy, ale akurat tego przez ostatni weekend wypiłam sporo, trochę przywiozłam do domu i myślę, że jest całkiem ok. Zresztą nie ma sensu dyskutować o tym ;) Jeśli będziecie chętni to mogę to załatwić, a jeśli nie to luzzz :mrgreen: Też myślę, że jakaś "atrakcja" zawsze by była. ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

Hmmm... to moze jeszcze ktos ma jakies znajomosci ? :)

Bo jak mamy typów od Energy Drink i mamy Premium Arene (prawie ;) ) to moze lepiej jakos rozreklamowac ten zlot :) ??

Opublikowano

Bo jak mamy typów od Energy Drink i mamy Premium Arene (prawie ;) ) to moze lepiej jakos rozreklamowac ten zlot :) ??

Właśnie zapomniałam dodać, że powinniście się cieszyć, że na wyjeździe chwalę nasze forum :norty:

Mam jeszcze dwóch fajnych kolesi: testujący auta (moto doradca) i dziennikarz sportowy. Może mogliby coś tam fajnego nam zaproponować :mrgreen:

Opublikowano

Witam! :wink:

Mam kilka pytan co do tego zlotu poniewaz jestem zainteresowany. Ogolnie mieszkam w Anglii i bede w Polsce na urlopie przez 2 tygodnie (13.07.2013 - 28.07.2013).

Jakie warunki trzeba spelnic zeby byc na tym zlocie? Dodam ze, jestem zarejestrowany na forum ale nie naleze do klubu choc chcialbym...

Czy rezerwacji dokonuje sie na miejscu czy ktos robi jakies zapisy?

Jaka kwota wchodzi w gre na taki zlot?

Opublikowano

Właśnie zapomniałam dodać, że powinniście się cieszyć, że na wyjeździe chwalę nasze forum :norty:

Mam jeszcze dwóch fajnych kolesi: testujący auta (moto doradca) i dziennikarz sportowy. Może mogliby coś tam fajnego nam zaproponować :mrgreen:

Kiedyś zrobiłem sobie zdjęcie z Maciejem Wisławskim - może przyjedzie? :o :lol:

A tak btw. to kto tylko coś ma niech daje znać. Żadna z dodatkowych atrakcji nie jest jeszcze klepnięta na 100%. Więc im więcej propozycji tym lepiej.

Tylko jak to nagłośnić? Kto zna kogoś w redakcji? Ja znam ale to w wyborczej :lol: Może na onecie reklamę walniemy :lol: :wink:

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam! :wink:

Mam kilka pytan co do tego zlotu poniewaz jestem zainteresowany. Ogolnie mieszkam w Anglii i bede w Polsce na urlopie przez 2 tygodnie (13.07.2013 - 28.07.2013).

Jakie warunki trzeba spelnic zeby byc na tym zlocie? Dodam ze, jestem zarejestrowany na forum ale nie naleze do klubu choc chcialbym...

Czy rezerwacji dokonuje sie na miejscu czy ktos robi jakies zapisy?

Jaka kwota wchodzi w gre na taki zlot?

Wszystko jest w pierwszym poście :). Nie trzeba być członkiem bmw-klub Polska. Wystarczy być na forum :). E93 mile widziane przez organizatora ;).

Opublikowano

Hehe ;-) Bardzo Mnie cieszy taka informacja Wlodi ;-) Rozmawialem ze swoja dziewczyna i doszlismy do wniosku ze sie pojawimy na zlocie ;-) Nigdy na takowym nie bylismy wiec musi byc fajne przezycie ;-) Bardzo nam zalezy na poznaniu ludzi z ktorymi mozna porozmawiac o wspolnej pasji, zainteresowaniach ;-)

P.S. Obejrzalem Wlodi galerie Twojej E93 i chyba moja malutka odnalazla kolezanke ;-) Moze sie zaprzyjaznia? ;-) Link do filmiku:

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)
Hehe ;-) Bardzo Mnie cieszy taka informacja Wlodi ;-) Rozmawialem ze swoja dziewczyna i doszlismy do wniosku ze sie pojawimy na zlocie ;-) Nigdy na takowym nie bylismy wiec musi byc fajne przezycie ;-) Bardzo nam zalezy na poznaniu ludzi z ktorymi mozna porozmawiac o wspolnej pasji, zainteresowaniach ;-)

P.S. Obejrzalem Wlodi galerie Twojej E93 i chyba moja malutka odnalazla kolezanke ;-) Moze sie zaprzyjaznia? ;-) Link do filmiku:

Wszystko ładnie pięknie tylko moja sie nie koleguje z takimi co maja znaczek //M a nie są //M ;) Taki żarcik ;).

Edytowane przez Wlodi
Opublikowano
Hmmm... Co do znaczka to jak autko kupilem to juz byl, nie wiem kogo to pomysl ;-) To nie "M-power" tylko "M-package" ;-) Choc przyznam ze znaczek jest mylacy...
  • Moderatorzy
Opublikowano
:nienie: Trzeba będzie zdjąć na zlocie . Zapraszamy ;). jak chcesz rezerwacje pokoju to napisz PW. Może jeszcze będą. Napisz jaki pokój i czy na 1 noc czy na 2. jak na jedną to która.
Opublikowano
Ok ;-D A bedzie przewidziana jakas mala pomoc co do uzytkowania auta? Jest to moje nowe auto (miesiac temu kupione) wiec jestem nie rozeznany z "EfficientDynamics" i innymi nowinkami i mam wrazenie ze duzo rzeczy poprostu mam wylaczone lub nie dziala...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Napewno bedzie z kim o tym porozmawiac :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Bierz. Ja będę miał kompa z INPA DIS i NCSExprert więc będzie można podstawowe rzeczy sprawdzić :).
Opublikowano
Bardzo fajnie ;-) Bo tak jakos zakladac oddzielny temat do niedzialajacego jednego glosnika i zamykania dachu z kluczyka to mi sie nie widzi a na miejscu experci zbadaja i dojda co jest nie tak... Stawiam piwo dla pomocnika :-D
Opublikowano

Włodi musimy w takim razie zmienić plan ramowy imprezy :lol:

Trzeba wcisnąć jakąś 1-2 godz. na ''garaż i serwis'' :8)

Przyjeżdżaj i wszystko rozpracujemy!

Opublikowano

Czy obiad atakujemy w hotelu czy wybieramy jakieś lokum przyjemne i robimy wjazd w 30 osób? :8) :lol:

Okolicy nie znam w ogóle więc ciężko mi podpowiedzieć nawet jakieś dobre i godne polecenia miejsce. Zjeść tak by się nie zatruć. Bo odkażanie dopiero o 22 :8)

Pozwoliłem sobie jeszcze zrobić małe logo naszego spotu. Grafikiem jak Fatgrandma nie jestem i nie mam takiego sprzętu ale ''Paint'' i tak dał radę :wink:

Moje małe czarne posłużyło jako protoplasta

http://i40.tinypic.com/314cj7n.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.