Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czyli popisowej konkurencji palenia gumy nie będzie :?: :(

Poza ośrodkiem można :lol:

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
  • Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
A ja mam takie glupie pytanie - biorac pod uwage to ze kazdy bedzie chcial porobic jakies foty - czy w okolicy jest jakas myjnia ?? Jestem pewny ze jak zrobie 330 km to auto bedzie zaklejone owadami itp :evil:
Opublikowano
Tylko żeby później nie latał na golasa po ośrodku ;)

kurde to był mój popisowy numer.... :shock:

Wymalujemy plastidipem na różowo jak złapiemy ;)

Ja się opalam na różowo. Nie zobaczysz różnicy. .. :mrgreen:

Opublikowano
A ja mam takie glupie pytanie - biorac pod uwage to ze kazdy bedzie chcial porobic jakies foty - czy w okolicy jest jakas myjnia ?? Jestem pewny ze jak zrobie 330 km to auto bedzie zaklejone owadami itp :evil:

czy jest myjnia-nie wiem ale przejeżdżając przez Łódź czy inne miasta po drodze na pewno są.

poza tym szykuje kolejną niespodziankę z PA, ktora może wypali a tyczyć się będzie właśnie czystości :8)

ale jestem tajemniczy :lol: no ale kto nie lubi niespodzianek?? :wink:

• Moderatorzy
Opublikowano

czy jest myjnia-nie wiem ale przejeżdżając przez Łódź czy inne miasta po drodze na pewno są.

to ja wiem, ale ostatnie duze miasto na mojej drodze to kielce :P

• Członkowie klubu
Opublikowano

to ja wiem, ale ostatnie duze miasto na mojej drodze to kielce :P

A wiadereczko i szmateczka to nie łaska :wink:

Wiadereczko od dzieci z koloni a szmateczka od opiekunek :wink: najlepiej studentek :)

• Moderatorzy
Opublikowano

Dziewczyny biorą bikini my bierzemy środki pielęgnacji. Fatgrandma kręci wszystko na vhs. ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam!

śniadanie 23 zł., obiad 35 zł.

Tak jak wspominałam muszę taką informację o ilości osób otrzymać najpóźniej 18.07. i za zamówioną ilość posiłków trzeba będzie zapłacić.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2

Opublikowano
Właśnie, czy widzą że przyjedziemy BMW ;) czy to tajemnica? hehe

ale rozmywacie ten wątek... 5stron konkretów a 19 głupot o dresach i facetach myjących komuś furę tyłkiem :roll: :wink:

ludzie konkrety tutaj!

Właścicielka wie kto przyjeżdża i jakimi samochodami. Nie znam każdego osobiście i nie wiem kto preferuje jakie spodnie -dresy czy sztruksy. Zachowanie ma być na poziomie a kto się nie dostosuje to wywalimy go.

koniec spekulacji!

:8)

Opublikowano

Bylem dzis nad zalewem z Narzeczona i parking tego osrodka jest dosc spory i raczej oddalony od miejsca, gdzie bawia sie dzieci i przechadzaja tlumy, co oczywiscie nie zwalnia nas z przestrzegania zasad dobrego wychowania :)

Co do myjni...

dla osob jadacych od strony Warszawy... Tomaszow Maz. ul. Warszawska 158 (blisko I zjazdu na Tomaszow) oraz Tomaszow Maz ul. Elizy Orzeszkowej (blisko II zjazdu na Tomaszow)

dla osob jadacych od strony Lodzi... Ujazd ul. Rokicinska (widoczna z trasy Lodz-Tomaszow) i rowniez Tomaszow Maz. ul. Warszawska 158.

dla osob jadacych od strony Radomia, Kielc... Tomaszow Maz, róg Spalskiej i Szczesliwej.

• Moderatorzy
Opublikowano

Jestem zmuszony zrezygnować z noclegu, który wstępnie zarezerwowałem z piątku na sobotę, jak ktoś ma ochotę to pokój 2 os jest wolny.

Mam nadzieję, że uda mi się podjechać chociaż na samą sobotę.

• Moderatorzy
Opublikowano
Dzis jest ostateczny termin zmian. Wiec jeśli nikt nie weżmie tego pokoju to odwołuje go.
Opublikowano

Wita was forumowicze ;-)

Dawno mnie nie było na forum bo przyjechałem do Polski z UK a tu w PL niestety nie mam internetu. Jeśli cos mnie ominelo to bardzo bym prosil mi napisac na PW.

Podaje swoje dane i dziewczyny: Jarosław Błędowski i Kinga Majerowska.

P.S. Mam do was chłopaki prosbe... Bardzo wielka prosbe... Poiniewaz ja tylko z naszej pary zaglądam na forum a moja dziewczyna o niczym nie wie to chciałbym na zlocie zoorganizowac zaręczyny. Pierscionek zakupiłem po przyjeździe do PL i tak kombinowałem jak tu upamietnic taka wazna chwile i tak sobie wymyslilem ze moglbym wykorzystać ilość osob i okoliczności czyli zlot do zareczenia się. Akurat poznałem się z dziewczyna jak kupywalismy nasze pierwsze BMW E46 wiec na pewno to ma sens... Zareczyny wśród naszych pięknych aut... Na pewno się wzruszy... Licze na was bardzo bo jak na razie to mój jedyny i oryginalny pomysl ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.