Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja sie deklaruje na 100% ze bede... Napewno na 24h. Sobotota w poludnie planuje przyjechac i zostac do niedzieli poludnia. Bede wraz z dziewczyna ;-)

Czy bedzie mozliwosc zapisania jeszcze 2 osob jak tam przyjade? Bo ja napewno bede ale mozliwe ze jak juz bede w PL to ktos sie ze mna bedzie chcial zabrac na taki zlot...

Opublikowano

no co? kurde.

ja tylko kombinuje, nie jestem informatykiem :D:D:D

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja sie deklaruje na 100% ze bede... Napewno na 24h. Sobotota w poludnie planuje przyjechac i zostac do niedzieli poludnia. Bede wraz z dziewczyna ;-)

Czy bedzie mozliwosc zapisania jeszcze 2 osob jak tam przyjade? Bo ja napewno bede ale mozliwe ze jak juz bede w PL to ktos sie ze mna bedzie chcial zabrac na taki zlot...

Ok pisze w Twojej sprawie pokoj 2 os z sob na niedziele. Co do drugiego pokoju to pisz jak ktos sie zdecyduje . nic nie moge obiecac.

Link do banera jeśli chce ktoś sobie wstawić w stopke:

[url=http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=217483][img=http://666kb.com/i/cevqshuemy5oiarxc.png][/url]

• Członkowie klubu
Opublikowano
Robi69, lecisz z podkarpacia ?

Chciałbym , ale nie wiem czy jeszcze się załapię :)

No to jadę , a Ty, może się zgadamy?

• Członkowie klubu
Opublikowano
Na ile dni / kiedy wyjezdzasz ??

W piątek , na zlocie będę sobota/niedziela.

Opublikowano
Mam pytanie do organizatora. Do kiedy można się deklarować na spot? Bo moja piękniejsza połowa nie wie jeszcze czy urlop dostanie, a samego mnie nie puści :twisted: :twisted: :twisted:
Opublikowano
Mam pytanie do organizatora. Do kiedy można się deklarować na spot? Bo moja piękniejsza połowa nie wie jeszcze czy urlop dostanie, a samego mnie nie puści :twisted: :twisted: :twisted:

Przecież może wysłać z Tobą swoją koleżankę do pilnowania :twisted:

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Bo moja piękniejsza połowa nie wie jeszcze czy urlop dostanie, a samego mnie nie puści :twisted: :twisted: :twisted:

Współczujemy ! :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano

Dopóki będą miejsca w hotelu...

Opublikowano
Bo moja piękniejsza połowa nie wie jeszcze czy urlop dostanie, a samego mnie nie puści :twisted: :twisted: :twisted:

Współczujemy ! :cool2:

Mi, czy Jej :mrgreen:

@Wlodi

To rozumiem, że jak już miejsc nie będzie to pojawi się takie info?

• Moderatorzy
Opublikowano
Organizator nie jest selekcjonerem. Wszyscy są mile widziani. Do mnie info tylko jeśli ktoś chce rezerwowac pokój w hotelu.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Uzyskałem potwierdzenie z Ośrodka, że liste musimy zamknąć najpóźniej do 10.07.

Joozek - co z Premium Arena?

Ebarylska - co z napojami ?

Kto się pisze na paintball?

1. Wlodi

2. ??

Opublikowano

A więc z Premium Arena wygląda to tak:

''Jestem po rozmowie z kierownikiem sprzedaży i myślę, że bez problemu przyłączymy się do Waszej inicjatywy. Pozostaje teraz tylko kwestia, w jakim zakresie i co Wam zaoferujemy. Proszę jeszcze o chwilę czasu na nasze wewnętrzne ustalenia.

Rozumiem, że planowo mamy się trzymać tego co jest na forum?

Pozdrawiam,

Dealer BMW

Premium Arena''

Generalnie powinno to wypalić więc plan zostawiamy. Właśnie odpisuje PA i będę się trzymał harmonogramu naszej imprezy. Czyli 11-13 dla nich mamy czas. Pytanie jest jedno - czy uda się wszystkim do 11 rano dojechać- w to wątpię. Na pewno Fatgrandma się nie wyrobi. Reszta Was musi się spiąć i dotrzeć z całej Polski do tej 10 :8) - Nikt nie jedzie ze wspomnianych Suwałk więc powinno być ok :lol:

Wlodi napisz jakie koszta paintball-a i co wchodzi w cenę. (stroje? ile kul? ochraniacze? )

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano

- Nikt nie jedzie ze wspomnianych Suwałk więc powinno być ok :lol:

Ja mam prawie jak z Suwałk :D ale spoko.

• Moderatorzy
Opublikowano

A więc z Premium Arena wygląda to tak:

''Jestem po rozmowie z kierownikiem sprzedaży i myślę, że bez problemu przyłączymy się do Waszej inicjatywy. Pozostaje teraz tylko kwestia, w jakim zakresie i co Wam zaoferujemy. Proszę jeszcze o chwilę czasu na nasze wewnętrzne ustalenia.

Rozumiem, że planowo mamy się trzymać tego co jest na forum?

Pozdrawiam,

Dealer BMW

Premium Arena''

Generalnie powinno to wypalić więc plan zostawiamy. Właśnie odpisuje PA i będę się trzymał harmonogramu naszej imprezy. Czyli 11-13 dla nich mamy czas. Pytanie jest jedno - czy uda się wszystkim do 11 rano dojechać- w to wątpię. Na pewno Fatgrandma się nie wyrobi. Reszta Was musi się spiąć i dotrzeć z całej Polski do tej 10 :8) - Nikt nie jedzie ze wspomnianych Suwałk więc powinno być ok :lol:

Wlodi napisz jakie koszta paintball-a i co wchodzi w cenę. (stroje? ile kul? ochraniacze? )

Jak cos to mozemy zamieszac w harmonogrsmie i opoznic pewne tematy. Tak jak jest teraz wydawalo mi sie najrozsadniej .

O paintball dopytam wieczorem w mailu.

Ja mam prawie jak z Suwałk :D ale spoko.

A skąd? Podlaskie to moj rejon;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.