Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Podobaja mi sie Alufelgi 17' 8J od Bmw E60 ktore ma Et 20 . Chciałbym sobie takie kupic , tylko nie wiem czy beda pasować w mojej E46 Sedan 1999r . Opone planuje 215/45/17 .
Opublikowano
Pasować będą ale bedą przycierały o rant błotnika a co za tym idzie bedzie się niszczyła opona i bedzie sie super jeździło po koleinach
www.Car-los.pl
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie koła masz teraz? Jak takie same tylko et47 to dolicz do każdej strony 27mm w swoim aucie i zobaczysz jak to będzie wyglądać, jak masz węższą felgę to jeszcze więcej wyjdzie koło na zewnątrz. Przód w tym przypadku wyjdzie poza obrys auta a tył będzie na styk i jak wsiądzie ktoś do tyłu to będzie przycierać. Bezpieczne et do e46 żeby auto ładnie wyglądało to felgi z e90 z et31. Jeśli chodzi o szerokość opony to przy 8 calach powinno być już 235, a 225 to minimum, chyba, że podoba Ci się naciąg..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
witam. Ja mam w swojej felgi z 5 et20 16 cali i jakoś nic nie ociera. Teraz mam opony 205/50. Wcześniej miałem przód 205/45 a tył 225/50 i nic nie ocieralo. Według mnie nawet fajnie To wygląda. A którymś z moich portów są nawet zdjęcia jak To wygląda

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano

Ale miałeś 16!!

Dla mnie wystające do zew felgi przypominają mi Tuning Kadetów z końca lat 90 !!

Ale oczywiście wszystko kwestia gustu.

www.Car-los.pl
Opublikowano
Ja mierzylem do siebie zimowe felgi 17 od e60 to wystawaly poza obrys auta, roznily sie wlasnie parametrem ET, ale juz nie pamietam ktore ile mialy. Smiesznie to wygladalo i wiejskim tuningiem troche zalatywalo ;)
Opublikowano
A ma ktos felgi z Et 20 przy bmw e46 z opona 205/45/17 lub 215/45/17 ? Interesuje mnie załozenie takich felg z takimi oponami i zastanawiam sie czy bedzie pasować . prosze o pomoc .