Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Padl mi EWS. Mechanika chcial sparowac nowego z kompem ale mowi ze sie nie dalo (e46 2.0d 150km) mowi ze w e36 idzie bez problemu a tutaj nie ma takiej opcji. Nie wiem czy naprawdę się nie da czy on poprostu nie umie..? Druga sprawa mialem zmieniana mape silnika. Jesli rzeczywiscie sie nie da to czy wgranie mapy ze starego kompa da oczekiwany skutek czy trzeba modyfikowac mape z nowego kompa? Jezeli by sie dalo i ktos podjaby sie sparowania ewsa z z komputerem to prosilbym oferty na priv
Opublikowano
Padl mi EWS. Mechanika chcial sparowac nowego z kompem ale mowi ze sie nie dalo (e46 2.0d 150km) mowi ze w e36 idzie bez problemu a tutaj nie ma takiej opcji. Nie wiem czy naprawdę się nie da czy on poprostu nie umie..? Druga sprawa mialem zmieniana mape silnika. Jesli rzeczywiscie sie nie da to czy wgranie mapy ze starego kompa da oczekiwany skutek czy trzeba modyfikowac mape z nowego kompa? Jezeli by sie dalo i ktos podjaby sie sparowania ewsa z z komputerem to prosilbym oferty na priv

To napisz co w.końcu zmieniales ? Czy masz nowy ecu czy nowy ews bo nie rozumiem ..ews jest nowy nowy czy używany ale inny ?

Dac Sie da a nasz stary ews ?

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Wlozony mam nowy ECU i ews ale rowniez mam starego kompa i ews. Kolega z forum zaoferowal ze postara sie wgrac emproma z starego ews do nowego ewentualnie nowego ewsa stegoci z starym kompem.