Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie jest orginalnie koło zapasowe zwykła felga czy dojazdówka w E60 bo ja kupiłem E60 i jest tylko styropian i śruba do przykręcenia koła,a nie ma koła bo ktoś zabrał i nie wiem co dokupić czy felgę ale jaki rozmiar tam się mieści? Jak macie w oryginale? Wiem że w nie których modelach nie występowały ale były takie co miały koła seryjnie.
Opublikowano
W większości nie było kół dojazdowych bo z salonu wyjezdzały na oponach RFT i pewnie u Ciebie też tak było, natomiast jesli wyjechał z fabryki z zapasem to jest to dojazdówka R17: http://allegro.pl/kolo-dojazdowe-zapasowe-bmw-e60-e61-i3229700229.html

Te koło co podałeś LINK nie jest od E60 :!:

Te koło jest od BMW 3 z wiekszym silnikem,podajrze 3 litrowym . Prawidłowy rozmiar masz podany na tabliczce z ciśnieniem w wnęce drzwi.Jest ważne aby było odpowiednie ET :!: Rozstaw śrub jest we wszystkich nowszych dojazdach BMW taki sam.Tak więc z tym dojazdem podejdzie ale tylko z dystansem

Musi być ET 18,jeśli damy inne może obcierać o zaciski hamulców.Prawidłowy rozmiar to 135/80/17.Ten temat był już zresztą wałkowany wiele razy. :search: