Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

Kolejne auto, co uważacie? Jeśli chodzi o wyposażenie to nic więcej nie potrzebuję, jak dla mnie minus to silnik... ale cena śmieszna.

http://otomoto.pl/bmw-320-i-klimatronik-zarejestrowany-C28171207.html

VIN: WBAVA71010VA36485

Marka: BMW

Model: 320

Linia: E90

Silnik: N46

Oznaczenie: VA71

Typ nadwozia: LIMUZYNA

Emisja spalin: Z KATALIZATOREM

Układ sterowniczy: LEWOSTRONNY

Skrzynia biegów: NIE OKREśLONO

Wersja na rynek: EUROPA

Rodzaj paliwa: BENZYNA

Kraj pochodzenia: NIEMCY

Typ nadwozia: STANDARD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2BFA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 154 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 154

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

I jeszcze jedno pytanie, co to jest "S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku"????

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za tą cenę to na pewno nie kupisz w dobrym stanie E90, to już jest jakaś przesada :mad2:

Gdyby cena byla np 60tys. to auto by odpowiadalo? Wiecej merytoryki .

Opublikowano
Osobiście nawet bym nie zwracał uwagi na ogłoszenie samochodu, którego cena nie jest nawet bliską ceny średniej rynkowej. Skoro ceny wahają się w okolicach 40 tyś. zł to jaki to może być samochód skoro nie kosztuje nawet 30 tyś. zł...?
Opublikowano
Osobiście nawet bym nie zwracał uwagi na ogłoszenie samochodu, którego cena nie jest nawet bliską ceny średniej rynkowej. Skoro ceny wahają się w okolicach 40 tyś. zł to jaki to może być samochód skoro nie kosztuje nawet 30 tyś. zł...?

Sprobuj sprzedać takie auto za 40.

Oczywistym jest fakt, że Słupca = Gniezno, Radom, Płock etc

Opublikowano
Za tą cenę to na pewno nie kupisz w dobrym stanie E90, to już jest jakaś przesada :mad2:

Gdyby cena byla np 60tys. to auto by odpowiadalo? Wiecej merytoryki .

Merytorycznie o cenie auta to trzeba porozmawiać z włascicielem. Niech on się wypowie dlaczego sprzedaje grubo poniżej średniej. Taki jest fakt i basta.

Opublikowano
Taaa E90 2005r w benzynie ceny 40 tys.... Po wystawieniu nie trzeba nawet zabierać telefonu ze sobą bo nawet pies z kulawą nogą nie zwróci uwagi....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie, wiem że cena niska , ale prawdą jest to że auto ma już 8 lat. Nie ma dobrego wyposażenia.

Wpiszcie jej dane w kalkulatorze pierwszego lepszego ubezpieczyciela i jej wartość to między 28-34tyś pln (zakładając datę produkcji styczeń 2005r, tego faktycznie nie wiem). Auto podobno było sprowadzone pół roku temu z Austrii, wszystkie szyby oryginalne, na masce tylko drugi lakier od zewnątrz, poza tym ma być w oryginale. A i co ciekawe wystawiają pełną fakturę a nie na 5 tyś :) Z ciekawości chyba pojadę obejrzeć (mam 130km), chociaż teraz z zakupem mi się nie spieszy bo wyjeżdżam na 2 tygodnie na wakacje. A coś Wam się rzuciło w oczy na zdjęciach? Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aha i moje dwa pytania jeszcze:

1. Co to jest: "S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku"????

2. Czy widzicie guzik na desce od PDC???

Pozdrawiam

Opublikowano
z tylu sa czujniki parkowania, przycisk jest chyba do przednich ale auto ich nie posiada.
Opublikowano

Witam - byłem jakieś dwa miesiące temu w Słupcy oglądać kilka BMW w różnych komisach i niestety nie polecam ponieważ większość ładnie wyglądała tylko na zdjęciach a na żywo auta zmęczone z przebiegami z pewnością większymi niż na liczniku.

Podejrzewam, że e90 z ogłoszenia również mogła mieć większy przebieg ponieważ fotele są z wersji po lifcie i kierownica też jak nowa, czyli mogła być przekładka.

Co do cena BMW, szczególnie e90/91 to sam sprzedaję już długi czas moje auto i jedyne oferty jakie dostaje to poniżej 30 tyś zł - cóż taki mamy rynek.

Pozdrawiam.

BMW i tylko BMW!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To czym się różnią fotele przed i po lift??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Inny materiał widzę, ale szycia różnego niestety nie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znam ten komis i nie polecam. 3 lata temu bylem ogladac tam ze znajoma volvo c30. Auto bylo 2 letnie i przy blizszych ogledzinach okazalo sie ze kiedys nie mialo przodu jak zapytalem goscia czemu o tym nie powiedzial stwierdzil panie a ktory teraz jest bezwypadkowy ... bez komentarza, Ja mam ok 90 km wiec sie tylko troche wk...wilem.
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Generalnie, dam sobie luz na razie, wyjeżdżam na 2 tyg, więc nie ma pośpiechu. Jak wrócę będę musiał coś kupić w miarę szybko. mam też jedną w de na oku, zobaczymy. Pozdrawiam