Skocz do zawartości

Akcja serwisowa e46 2002-2003? Poduszki powietrzne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Moja bunia jest ze Szwajcarii . Tez mam ta akcje serwisowa dzwoniłem do poznania i bez problemu zrobia auto nie z polski. Tam gdzie znajduje sie bumcia tam zrobia ta akcje. Tak mi powiedziala pani z BMW smorawinski. Lepiej umówić sie kilka dni wczesniej bo musza czesci sprowadzić. . (Dlatego ja nie mam jeszcze zrobionego myslalem ze na miejscu a tu ze musza najpierw czesci zamowic)
  • Odpowiedzi 395
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zent: z kiedy dokładnie masz auto, żeby przypadkiem i mnie nie objęła. :duh:
Opublikowano
Ja dzwonilem i mojego auta nie ma na liscie chociaz jest z 05/2002. Podobno wszystkie e46 z 2002 maja ten problem. Widzialem z polskiej listy compacta z vinem o kilka dni wczesniejszym i tez byl. Pisalem do dealerow niemieckich to mnie odsylaja do pl. Czyzbym mial rzeczywiscie inna poduche? moja ma nr 72127112351 A jakie nr są u Was?
Opublikowano
U mnie jest dzien pozniej 15.05.2002 z fabryki w Monachium. Zent jaki masz nr poduchy wg realoem?
Opublikowano
Akcja dotyczy poduchy pasazera wiec nie trzeba zdejmowac podsufitki. Tylko zaslepke poduchy.
Opublikowano
Tylko zaslepke trzeba zdjac. Takze moze za duzo nie zniszcza. Sprawdzilem auto z listy uokik. Te z fabryki z Monachium tez maja poduche do wymiany.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

i co w aso pełna lista już jest?

moja 30.04.2003 sklecona w München.

wolałbym nie rozbierać bryki.

czymś to grozi?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dzwoniłem.

mój jest ok.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
powiedzcie mi czy lista z uokik-u jest miarodajna ? bo różnie piszecie, czy jest chociaż jedna osoba która została zakwalifikowana do wymiany poduchy przez ASO a nie ma jej vin-u na liście ?
Opublikowano
uuuuuu, czyli warto dzwonić do nich mimo wszystko ponieważ nie wiadomo czy UOKiK ma kompletną listę ?