Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślałem, że tego nie da się zrobić... a jednak...

po wyjściu z samochodu, rzuciłem plecak z kluczami na kanapę z tyłu i zamknąłem drzwi. potem było pip i auto się pozamykało... dobrze, że żona blisko była. to moja historia 2 tyg temu.

wczoraj to samo - tym razem żona; ten sam scenariusz. przyjechała gdzie chciała, torebkę przełożyła do tyłu, zamknęła drzwi, pip i ........ :mad2: został telefon po ratunek do mnie..

byłem pewien, że nie da się zamknąć kluczy w środku auta; a tu proszę i to na dodatek auto robi to samoczynnie, bez ingerencji/woli/zgody użytkownika.

czy tylko ja tak mam (=usterka i serwis) czy generalnie ten typ z comfort access tak ma?

pozdrawiam, T

... i noście klucz przy sobie....

Opublikowano

Dziwne, ja co prawda w E91 próbowałem kiedyś zamknąć torbę z kluczykiem w bagażniku i za każdym razem roleta podjeżdżała do góry, dopiero po chwili się zorientowałem o co chodzi.

Możliwe, że masz słabą baterię w pilocie i dlatego na tylnym siedzeniu ma problem z wykryciem go.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

sprawdzę baterię; auto nowe więc bateria powinna być ok.

podpowiedziano mi jeszcze, że to może być uszkodzona któraś z anten w samochodzie.

w kazdym razie szukam...

Opublikowano

Ja tez zostawilem klucze w aucie i zamknalem drzwi (w pierwszym tygodniu).

Musialem zasuwac do domu po drugi. Nie wiem, czy to wina klulczyka, czy to po prostu tak jest.

Fakt, ze kluczyk mi sie zepsul jakis czas pozniej i musialem wymieniac (moze to bylo przyczyna, ale potem juz nie sprawdzalem :) )