Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczow

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem E60 , i zauważyłem coś co bardzo mnie nie pokoi chyba ze to normalne bo znalazłem coś na forum , ale wole się upewnić. Jechałem z zona z rana do pracy dumny jak cholera

parkuje i widzę dym wydobywający się z grila :/ trwało to może około 1 minuty i koniec .Otworzyłem maskę ale nic nie widziałem. Po pracy było ok.To samo przydarzyło mi się 2 dni póznie i dziś . Do pracy mam ok 15 km co śmieszne jak oddaje dziecko do żłobka to nic nie leci tylko jak przyjadę do pracy ok 2 km i parkuje tyłem (nie wiem czy to ważne dla tej sprawy)

Sprawdzałem płyny sa okej olej nie leci , nic nie śmierdzi , otwierałem maskę nic nie widziałem , przymykałem leciało z grila( od strony pasażera para wodna?????) Silnik N52 2.5 benzyna . (Rano jest dość wilgotno ) kiedyś widziałem już coś takiego w e46 , koleżanka przyjechała w zime i leciało z grila , ale z grzeczności nic się nie odezwałem :P Wcześniej jeździłem róznymi autami ale coś takiego widzę pierwszy raz . Co to może być??

pozdrawiam

viewtopic.php?f=73&t=117891

Opublikowano
Może gdzieś się chłodnica rozszczelniła i Ci powoli woda spi..dala.. albo z jakiegos weza.. A paruje jak nabierze temperatury.. czyli tak jak piszesz.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.