Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-320-C29013590.html

Cechy zewnętrzne:

hak, światła przeciwmgłowe

Bezpieczeństwo:

ABS, ASR, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP

Komfort:

el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, system nawigacji, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, czujnik deszczu, kierownica wielofunkcyjna, niezależne ogrzewanie, czujnik parkowania, podgrzewana przednia szyba

Historia:

serwisowany w ASO, bezwypadkowy

Opis pojazdu

Auto bardzo bogato wyposażone: automatyczna skrzynia biegów, system nawigacji,skórzana tapicerka,regulowane i składane elektrycznie lusterka i wiele innych udogodnień ( nawet podświetlane klamki).

Posiada książkę serwisową, 2 klucze, komplet nowych kół letnich i zimowych, ubezpieczenie OC,AC.

Serwisowane w BMW, VIN: WBAVC31080VC78189

Opublikowano
Poproś sprzedającego o normalne zdjęcia, bo te robione kalkulatorem to jakaś kpina z kupujących.
Opublikowano
Dodatkowa kpina to umieszczanie w ogłoszeniu zdjęcia fotela pasażera zamiast kierowcy ;)

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)

Opublikowano
Dodatkowa kpina to umieszczanie w ogłoszeniu zdjęcia fotela pasażera zamiast kierowcy ;)

No bo pewnie prezentuje się "o niebo" lepiej:)

Chyba już za bardzo się przyzwyczaiłem do pięknych aukcji z Płocka i Gniezna :mrgreen:

Opublikowano
Byłem dzisiaj oglądać te autko i tak Auto przywiezione z Francji w 2011r z przebigiem 90tyś teraz autko od kobiety która robiła trasy i przez 2 lata zrobiła 100tyś auto cały czas serwisowane w aso bmw katowice i z tego co zauważyłem malowana prawa strona na dole od błotnika przedniego do tylniego.
Opublikowano
To bardzo prawdopodobne. Teraz we Francji była duża powódz, więc czekamy na import, zawsze to bliżej jak z USA :mrgreen: Panowie od "regeneracji" topielców, już zacierają ręce i liczą zyski.