Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W zderzaku przednim:

a) pęknięcie dolnego spojlera - uderzone o wysoki krawężnik - chciałbym to pokleić - zdaję sobie sprawę że nie będzie idealnie ale taniej niż kupić zderzak i lakierować

b) przytarcie prawego naroża (bez wgnieceń, wyszedł biały podkład)

c) schodzący klar w okolicach atrapy chłodnicy

w zderzaku tylnym:

a) prawy narożnik - uderzony o słupek - porysowany

b) lewy narożnik - przytarty chyba o mur - lakier "odchodzi płatami" - wygląda katastrofalnie

Szukam kogoś kto na Śląsku zrobi to ładnie i w jakiejś przyzwoitej cenie. Boję się, że jak oddam auto do jakiegoś partacza to będzie wyglądało gorzej niż przed zrobieniem ale żeby tak finalnie się nie okazało że taniej było jechać do BMW :)

BMW 120D, 2005 rok, kolor: HAVANNA METALLIC (A17)

Będę wdzięczny jeżeli kogoś polecicie!

Opublikowano
Ja mam znajomego u nas w Rybniku który lakierował mi bok fakt że do najtańszych nie należy za polakierowanie boku , lusterek progu oraz lekkie cieniowanie by nie było śladu policzył sobie 2600 bez szpachli ale mi zależało na jakości a nie na niskiej cenie bo zajmuje się tym profesjonalnie ma komorę itp ale jest zrobione tak że na oko nie poznasz który to bok ;-) jak chcesz dam ci namiary jak będziesz gdzieś koło Rybnika możemy się zgadać zobaczysz sobie efekty
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano

Bardzo proszę o namiary. Sugerowałbym podanie ich publicznie na forum - niech inni nie muszą pytać ponownie. Jeżeli jednak jest to niezgodne z regulaminem to proszę o wiadomość PW :)

Dzięki za pomoc!

Opublikowano

podam tu myślę nie dostane opr za to :wink: :norty:

Kubica Zenon. Lakiernictwo pojazdowe

44-310 Radlin Przyjaźni 41

Tel: 32 455 84 20

szybciej zadzwoń gdyż z tego co wiem mają masę roboty i na pewno nie powie ci przez telefon ile cię to może kosztować - musisz zajechać co ci to zobaczy i wtedy dopiero poda konkrety :)

Bayerische Motoren Werke