Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam osoby, która pomoże mi zdobyć program inpa i dis, mile widziana pomoc przy instalacji,konfiguracji. Pochodzę z okolic Gorzowa Wlkp. W razie potrzeby mogę podjechać do 100 km (okolice Szczecina, Poznania, Słubic, Kostrzynia itd ) Kwestie finansowe do uzgodnienia.

Dziękuje.

Opublikowano

Jest tego pełno w sieci na chomikach.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja właśnie wczoraj instalowałem z chomika inpa,dis wszystko masz na nich opisane co i jak.Oczywiście na wirtualnej maszynie.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Dzięki za namiary, pewnie dzis ściągne.

Sciagnij to wszystko. Jak nie bedziesz wiedzial jak to zainstalowac to pisz. Nakieruje Cie.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Wykopie temat bo szukam od 2 dni DIS-a w necie i nigdzie niema działającego linku. Wszystko na chomikach z ktorych niemam jak sciagnac. Czy bedzie ktos tak dobry i pomoze mi?
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie tak łatwo, Dis nie da się zainstalować na system windows bez maszyny wirtualnej ponieważ unix

tylko jak masz ori głowice GT1 lub OPS można zainstalować DIS prosto na czysty komputer zamiast Windows

- problemem jest nie instalator dis (jest v44, v55, v57 ) ale baza którą ciężko znaleźć

• 4 lata później...