Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem nowe felgi i nowe opony i zaczely sie cyrki. Przy predkosci pow 70 km/h zaczyna mi telepac autem zwlaszcza czuje po prawej stronie kierownicy i ogolnie cala buda chodzi. Bylem na wywazaniu kol jest ok, felgi proste opony tez. Wkoncu nowe. Jakis czas temu zmienialem wahacze przednie gorny imdolny ale przed zmiana gornego juz sie tak dzialo. Dzisiaj na trasie zaobserwowalem ze auto doslownie zaczelo mi plywac przy skrecaniu. Juz nie wiem co to moze byc :/ ech do tej pory wszystko bylo idealnie byl jakcprzyklejony do drogi a teraz takie cyrki. W poniezialem jade jeszcze zalozyc stare felgi i zimowe opony zeby wykluczyc , ale moze ktos z was mial podobne objawy i wie z czym to moze byc zwiazane .

Aha auto sprawdzane za szarpakach i niby wszystko ok. Dodatkowo to trzesienie wysteuje nawet jak sie pusci gaz , jak sie toczy auto, nie ma stukow.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Felgi masz orginalne?Moze potrzebne sa pierscienie centrujace do tych felg,dlatego takie cyrki.U siebie jak zalozylem zimowki na felgach z e39,do tego pierscienie,ale lipnej jakosci to mi przy 90 km/h malo auto sie nie rozpadlo,a o wiekszej predkosci nawet nie myslalem.Od razu poszly na sprzedaz i zalozylem ori e60/61.Problem od razu zniknal.