Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O matko :jawdrop:

Sama lista wyposażenia to lektura na cały wieczór :norty:

Powinieneś płacić dodatkowe podatki za asfalt, który zwijasz przy ruszaniu :lol:

Auto MIAZGA!!! :cool2:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne autko :cool2: :cool2: :cool2:

Miałem spory dylemat czy nie celować w ten silniczek :roll: I nadal mam kaca z tego powodu :mrgreen:

Szacun :cool2:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano

Dzięki Chłopaki!

Jaco - jak sporo jeździsz, to jednak Twój motor wygrywa zużyciem paliwa, a osiągi ma nawet lepsze. Czekamy na zdjecia Twojej ślicznotki w galerii :)

Opublikowano
Jaco - jak sporo jeździsz, to jednak Twój motor wygrywa zużyciem paliwa, a osiągi ma nawet lepsze. Czekamy na zdjecia Twojej ślicznotki w galerii :)

Pemek obiecuje wrzucić fotki mojej białej damy :mrgreen:

Poczekam tylko na bardziej sprzyjające okoliczności pogody aby była mniej przykurzona :D

Do tego mam teraz zimowe felgi 18" wzor 454 a przyznasz że 19" 351M odrobinę lepiej pasują do prezentacji kolegom :mrgreen:

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Naprawdę piękne auto w świetnym kolorze, tylko pozazdrościć. Przy zmianie auta będę brał ten kolor na pewno pod uwagę jako alternatywę dla czarnego. Przydałaby się tylko porządna galeria auta w jakiejś ciekawej scenerii
Opublikowano
Auto mega naprawdę ten kolor robi wrażenie jak dla mnie środek mógłby być jasny ale to gdybym brał dla siebie z niebieskim wygląda extra:) gratuluję
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie mogłem się już powstrzymać, i wrzuciłem letnie oponki.

Przy okazji sprawdziłem stan zimówek - prawie jak nowe. Zużyłem mniej niż 1mm bieżnika :D

http://images84.fotosik.pl/22/bfba4cd1dc3b0582gen.jpg

http://images81.fotosik.pl/22/7563d1ceae8af68bgen.jpg

http://images82.fotosik.pl/22/ca608406e8883024gen.jpg

Edytowane przez Pemek
  • Moderatorzy
Opublikowano
Pieknie ! Musze tez zmienic kolka czym predzej ;)
Opublikowano

Chętnie zmieniłbym na letnie u siebie ale za tydzień jadę do Austrii a tam chyba do 15 kwietnia zimowe obowiązkowe :mad2:

W tych warunkach zużyję chyba więcej niż 1 mm :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pemek jakie masz dokładnie opony zimowe? Ja mam dunlop sporta maxx i chyba wiecej jak 3 sezony nie wytrzymają. Jak z ich głośnością , bo te moje są głośne, a letnie pirelli tez ROF cichutkie.
Opublikowano
Zimowe mam Pirelli Sotttozero2 RoF. Są głośnie, nie da się ukryć. Na lato Dunlop Sport MaxxGT RoF, są już na wykończeniu. Na lato kupię nastepne już bez RunFlat.
Opublikowano
Jeśli chodzi o głośność opon to zime przejezdzilem na Dunlop winter sport 4d 225/45/17 (bez rof), sa to najcichsze opony zimowe jakie uzytkowalem, moge je raczje polecic i to nie tylko pod tym wzgledem, nie mialem zadnego problemu z trakcja na sniegu
Opublikowano

No wlasnie nie jestem pewien, czy nie będę jeszcze tego żałował...

Ale co tam, raz się żyje :D

• Moderatorzy
Opublikowano

No wlasnie nie jestem pewien, czy nie będę jeszcze tego żałował...

Ale co tam, raz się żyje :D

W sobotę przyświeciło słoneczko i już prawie byłem zdecydowany zmieniać.. ale jak patrzę na ostatnie 2 dni (w nocy 0 do -2 i w dzień 3-4) to widzę że jeszcze chwila :(

Opublikowano
fele bajka, jeden z lepszych wzorow do f10, ja tez od jutra zaczynam sezon letni

Jak dla mnie to jest nawet najlepszy wzór :cool2:

Też bym chętnie zmienił. Ale u mnie to moment i znowu będzie zima :lol:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Opublikowano
Chętnie zmieniłbym na letnie u siebie ale za tydzień jadę do Austrii a tam chyba do 15 kwietnia zimowe obowiązkowe :mad2:

Sprawdz czy napewno do 15 bo wlasnie wrocilem z Austri a tam wiosna tylko wysoko w gorach zima.... Wiec na letnich mozna jechac jak w nocy nie bedziesz jezdzic bo w nocy przymrozki

Opublikowano

Sprawdz czy napewno do 15 bo wlasnie wrocilem z Austri a tam wiosna tylko wysoko w gorach zima.... Wiec na letnich mozna jechac jak w nocy nie bedziesz jezdzic bo w nocy przymrozki

A jednak ... :cry:

https://www.pzmtravel.com.pl/pzminfo/opony,zimowe,-,przepisy,659.html

Opublikowano
Ładnie ich pochlastało. Może do 15 lipca ??
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.