Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 884
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

dziala dobrze...

oklejalem motocykl stompgripem z tym primerem.... nie do zerwania... :)

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajny, zwięzły i treściwy opis !

Powodzenia w sprzedaży i w poszukiwaniu następczyni :mrgreen:

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
mam nadzieję że będzie duże zainteresowanie i uda ci się sprzedać
Opublikowano
Wszystko sie sprzeda,kwestia ceny. Tutaj problemem może być 3 z przodu ale stan tech. pewnie lepszy niż wiekszość 1xx km i ogolnie dopieszczone auto dla kumatego :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Zdaję sobie sprawę, że przez ten przebieg i cenę to auto nieatrakcyjne dla "Janusza". Większość kupuje oczami. Jak się nie sprzeda to będę jeździł. Rynek aut w Polsce jest mocno zepsuty. Ciężko stawać w szranki z "okazjami" z allegro, otomoto. Póki co na siłę szkoda się pozbywać :wink: Edytowane przez kulfon3
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rzucam tylko pomysł:

Jeśli rozważasz E9x tylko mocniejsze, to najpierw kup, przerzuć do nowego te fajniejsze graty co masz i sprzedaj starego w bardziej stockowej wersji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przebieg, kombi, silnik i cena - wszystko na minus niestety... Jak ktoś przyjedzie i położy 45 zabieraj od razu do kieszeni i podpisuj co trzeba :P :P :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przebieg, kombi, silnik i cena - wszystko na minus niestety... Jak ktoś przyjedzie i położy 45 zabieraj od razu do kieszeni i podpisuj co trzeba :P :P :P

pierwsze trzy to kwestia potrzeby i podejścia (auto przy tym przebiegu jest w lepszej kondycji niż nie jedno 200 000,albo i mniej; kombi - kwestia preferencji,nie każdy chce coupe albo sedana; silnik - co niby jest nie halo? rozrząd wymieniłem - na dodatek profilaktycznie,bo nie dawał ŻADNYCH oznak, wtryski korekcje jak nowe) ,cena - wiadomo - im taniej tym lepiej dla kupującego. Na pewno rozważę każdą rozsądną propozycję. ;)

Rzucam tylko pomysł:

Jeśli rozważasz E9x tylko mocniejsze, to najpierw kup, przerzuć do nowego te fajniejsze graty co masz i sprzedaj starego w bardziej stockowej wersji.

nie no,zderzaki będę demontował albo progi? :wink: w środku to praktycznie seria - kupiłem już to auto w bardzo bogatej wersji.dodałem w zasadzie zegary high,manetki zmiany biegów i nakładkę ręcznego Performance :)

Opublikowano
Jak sprzedawałem swoją E90 to były te same komentarze, że jak można wołać 47000zł za 2.0d z 2005 roku, sprzedała się za 46000 raz wystawione ogłoszenie ;) Da się sprzedać jeśli coś jest dobre, twoje auto Mariusz wygląda mega, dopieszczone i powinien trafić się ktoś kto to doceni i zapłaci taką kasę.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak sprzedawałem swoją E90 to były te same komentarze, że jak można wołać 47000zł za 2.0d z 2005 roku, sprzedała się za 46000 raz wystawione ogłoszenie ;) Da się sprzedać jeśli coś jest dobre, twoje auto Mariusz wygląda mega, dopieszczone i powinien trafić się ktoś kto to doceni i zapłaci taką kasę.

Dzięki Tomek, ogłoszenie ma już podobną cenę do Twojej, ale tego konesera brak ;)

Super auto! Super szachownice na błotnikach! Szkoda, że się pozbywasz... Jakiego następce planujesz? Powodzenia w sprzedaży, ja również swoją E90 wystawiłem i narazie ani jednego telefonu :wink:

Dzięki! Następca mógłby być w estorilu :D,ale żeby był jakikolwiek to biała musi znaleźć kupca ;)

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzymam kciuki za sprzedaż, napewno ktoś doceni stan i wyposażenie :cool2:

Nikt się nie docenił,więc jedziemy dalej :D

BgKDSx3.jpg

Icek zdemontowany i wymyty:

258fG0E.jpg

Inspekcja uszczelek,wymycie pokrywy i złożenie wszystkiego do kupy:

6v9gQih.jpg

EsjbrCD.jpg

8RFOFsr.jpg

sLK0SxS.jpg

Pojawił się błąd dodatkowej pompy wody - pompa na stół i takie coś:

cY2F22g.jpg

Nie było sensu kleić.Na szczęście miałem drugą na podmianę (przy okazji wymieniłem w niej szczotki,więc spokój w temacie).

Trochę czasu i pogody było,więc postanowiłem trochę odświeżyć tarcze i zrobić z moich hamulcy "///M" hamulce :D

KbBW8oU.jpg

Jp0Idep.jpg

z6z1S41.jpg

GF8tpYm.jpg

ST5Xydk.jpg

hUfHx1Z.jpg

Na koniec ogarnąłem drażliwy temat w E91 mianowicie miejsca na klapie po boku,gdzie pod plastikiem lubi gromadzić się woda i może doprowadzić do korozji.Po zdjęciu plastiku tragedii nie było.Wrażliwe miejsca zabezpieczone brunoxem (po uprzednim wyszczyszeniu).Na to kilka zaprawek pod kolor.

g9s8Ah3.jpg

WCq9cAj.jpg

6sxQ3VD.jpg

EPy2CmS.jpg

Patent z wycięciem osłony zgapiony od Cypiska ;) :cool2:

Opublikowano

sezon na malowanie zacisków :D

z klapą dobra akcja, też mnie ona czeka :)

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sezon na malowanie zacisków :D

z klapą dobra akcja, też mnie ona czeka :)

do klapy na pewno warto zajrzeć,chyba,że masz rok produkcji po 2010 to coś chyba zmienili,bo u znajomego te boczne plastiki nie dotykają klapy,więc odpływ wody jest.

zaciski to od dawna mam pomalowane ;) wleciały naklejki i tarcze odświeżyłem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.