Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 884
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie zrozumiałem Rivasi. chodzi Ci o ringi? sprawa skomplikowana - musiałem oddzielić szybkę od obudowy żeby spokojnie zamienić ringi. mógłbym próbować je wcisnąć bez oddzielania szybki,ale łatwo wtedy coś uszkodzić i baaaardzo mało miejsca.

ja wole od tylu je zakladac, jak masz wprawe to mniej roboty bo nie ma odklejania szybki a montaz nie do odroznienia :

http://i.imgur.com/UjcqU9Q.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty miałeś ringi "dedykowane" do E90 to może i dałeś radę je włożyć "od tyłu". Na te z e60 było fizycznie za mało miejsca,żeby je tą metodą włożyć i nie uszkodzić przy tym szybki,bądź samych ringów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zacnie. Tylko czy te kwiatki nie porysowaly czasem lakieru?

Bardzo dawno temu jeszcze jak miałem e39 i kolega mnie poprosił żebym go do ślubu zawiózł, to właśnie przez takie kwiatki musialem odnawiać lakier :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ciekawy kamuflaż na fotoradary :) bandit motor wagen w tym wydaniu do rzadkość :)

nie wpadłem żeby dalej z tym jeździć. damn! ;)

Zacnie. Tylko czy te kwiatki nie porysowaly czasem lakieru?

Bardzo dawno temu jeszcze jak miałem e39 i kolega mnie poprosił żebym go do ślubu zawiózł, to właśnie przez takie kwiatki musialem odnawiać lakier :duh:

nie, te kwiatki były na takie gumowe przyssawki.wszystko ok,ale jak się dorzuci do detailingu to nie będę płakał ;)

I jak podjechales BMW to był vivat i aplauz czy wielkie "buuuuu" ? :D

w sumie nikt się jakoś za bardzo nie podniecał,ale wrażenie ogólne było na plus ;)

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
zdjęcia zdjęciami ale napisz jakie efekty

dokladnie napisz jakie wrazenia miales po tym updacie, lepiej/ gorzej ? jak ze spalaniem ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

odczucia takie jakby się miało na D załączony tryb S - w sensie nie podwyższonych obrotów,ale reakcji na gaz. jeździ się bardziej dynamicznie.coś jakby po mini chipie ;) co do spalania to zależy od kierowcy.wątpię żeby mi wzrosło.może nawet spadnie ;)

co do zmian wizualnych to wyświetla się aktualnie zapięty bieg tzn. D1 D2..., S1,S2.... no i da się obroty pociągnąć do czerwonego pola,a wcześniej skrzynia zbijała mi bieg na przerywanej linii.to tylko taka uwaga dodatkowa,bo nie mam potrzeby ciągnąć obrotów na max.

jak ktoś ma silnik n47 i automat to myślę,że warto spróbować.zawsze można wrócić do serii.

12417687_1695021034101669_7639205108225451297_n.jpg?oh=17ded75afee8e8a870669fc3e8bbd141&oe=57311485

12552594_1695020984101674_178405213114485797_n.jpg?oh=6c30cf2305d7a0d11eb8d95c850f9420&oe=57431AD2

Opublikowano
Czy ten mod skrzyni można zrobić z dowolnym silnikiem?? Ja mam M57 197 koni i się zastanawiam. Przeróbka była robiona WinKFP?? Nie wiesz może jakim ECU Family??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie mam pojęcia. istotna jest skrzynia i silnik tzn. jeżeli w alpinie takie były to soft może podejść,ale konkretnie to poszukaj sobie na necie i popytaj koderów np.dziqska.
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
fota z łopatkami lci i blendą z X1 (nr części 32306853142) - bezbłędny montaż jak zwykle dzięki Tomkowi - Halfiemu.

http://i1312.photobucket.com/albums/t527/staticx2/IMAG0877_zps3jy9itvn.jpg

M performance zawsze uroku dodaje. Ja zwolennikiem 313-ek nie jestem ale biały jest :8)

Interesuje mnie mod z łopatkami. Dużo zamieszania? Mogę cos na temat montażu więcej? :) Ori w 335 z +i - po obu stronach to nie najlepszy pomysł :roll:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
co do łopatek to oryginalnie nie było u mnie w ogóle. najpierw miałem z M3,a te co teraz to są z LCI.montaż wymagał pociągnięcia dodatkowej wiązki ze skrzyni biegów. temat ogarnął kolega Halfi. jak masz jakieś pytania techniczne to do niego raczej.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.