Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rewelka :cool2:

Napiszę to w twoim temacie chyba po raz 100-tny ale muszę.

Cały efekt trochę ginie przez zbyt małe felgi.

19" obowiązkowo!

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
  • Odpowiedzi 884
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rewelka :cool2:

Napiszę to w twoim temacie chyba po raz 100-tny ale muszę.

Cały efekt trochę ginie przez zbyt małe felgi.

19" obowiązkowo!

Pieknie :cool2:
Wszystko Lux :cool2:

Tylko felgi na moje oko całkowicie nie pasują do tak ładnego nadwozia :wink:

Dzięki! Co do felg to rozglądałem się za 313 w 18 calach,ale mało tego i póki co nie mój pułap.19tek na pewno nigdy nie będzie. niebawem czeka mnie ubezpieczenie auta :roll: ,więc koła muszą poczekać na meeeega okazję :?

Opublikowano
Co tu dużo mówić, pakiet aero performance zrobił swoje :cool2: koło jak koledzy pisali przydałoby się inne, ale jak mówisz może przy okazji coś ciekawego trafi w twoje ręce. Co do styling 313 w rozmiarze 18" z jedynki nie będzie to chyba dobrze wyglądać natomiast 19" jak najbardziej :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Robi swoje gratuluje :)

Tak dziwnie to wyglada bez tablic !

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, 313 by zrobiły mega robotę. No ale też rozumiem chęć posiadania 16, sam jeździłem na 18, teraz mam 16 i chyba zostaną (komfort nieporównywalny), ale do Twojego wyglądu auta byłoby to wskazane :)

http://allegro.pl/kola-letnie-18-wz-313-bmw-3-e90-e92-b18l313-i4943294787.html

właśnie to są do E90,ale diengów brak!

Robi swoje gratuluje :)

dzięki! wygląda jak z salonu ;)

Opublikowano

Mariusz, dołożenie zderzaka i progów dodało pazura ale z mojego doświadczenia wiem że na zdjęciach nie prezentuje się jak na żywo :cool2: :cool2:

Pięknie teraz to współgra, dobrze że poszedłeś w tym kierunku :cool2: :cool2: Teraz moim zdaniem felga 18 cali 313 lum M193 i będzie naprawdę pięknie :cool2: :cool2:

Co do braku tablicy to myślę że nie musisz się martwić :mrgreen:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mariusz, dołożenie zderzaka i progów dodało pazura ale z mojego doświadczenia wiem że na zdjęciach nie prezentuje się jak na żywo :cool2: :cool2:

Pięknie teraz to współgra, dobrze że poszedłeś w tym kierunku :cool2: :cool2: Teraz moim zdaniem felga 18 cali 313 lum M193 i będzie naprawdę pięknie :cool2: :cool2:

Co do braku tablicy to myślę że nie musisz się martwić :mrgreen:

koło przy Twoim bidne i zawias ori,ale na zewnątrz,z daleka, już możemy stawać do "bliźniaczych" fotek :cool2:

Opublikowano

Gratki! Zajebisty wygląd :)

Tapnięte z 4s

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mi tam się podoba bez tablicy, chętnie sam bym nie zakładał przedniej. U siebie mam 30 cm tablicę przednią i już mi jest za duża ;) Jakbym miał nowy zderzak to bym nie wywiercił dziur tylko pokombinował z zamocowaniem jej w otwór po haku holowniczym. Często spotykane rozwiązanie na autach z USA.

M193 to spoko fele, ale bez dystansów jakoś nei wypełniają fajnie nadkoli ;) Moja opinia. Na polskie drogi 18 cali starczy, choć wiadomo, że 19 cali robi robotę.

BMW - The Ultimate Driving Machine
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

dzisiaj założyłem na chwilę felgi 18. źle to nie wygląda. to nie są oryginalne 313 - szukałem 18tek w sensownych pieniądzach i nic nie było. te mają z tyłu znaczek GERMANY,ale nie mam pewności,że tam były robione. wymagają lekkiej renowacji,więc po sesji zdjęciowej wróciłem na jakiś czas do starych 16tek.

cx5gsQA.jpg

UdYkzSm.jpg

Edytowane przez kulfon3
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
No, no Mariusz bardzo ładnie to wygląda :cool2: :cool2: Dlaczego tylko na chwilę zakładasz :?: Przecież zimy chyba już nie będzie :)

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Elegancko :cool2:

Jedni wola glebe drudzy nie i trzeba to uszanowac :cool2:

Ja juz na letnich :norty: Panowie tylko piekniej bedzie teraz :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No, no Mariusz bardzo ładnie to wygląda :cool2: :cool2: Dlaczego tylko na chwilę zakładasz :?: Przecież zimy chyba już nie będzie :)

Mariusz, te opony to niestety śmietniki - strach jeździć gdzieś dalej. Założyłem,bo byłem mega ciekawy jak to będzie wyglądać. Muszę przyznać,że lepiej niż na obecnych 16tkach ;)

Dobrze wyglądają :cool2: Kształt 313-tek im służy i nie giną na aucie. Jakie plany odnośnie renowacji. Środek zostaje, ramiona do polerowania?

dzięki. co do koloru to całe są srebrne,więc zastanawiam się nad malowaniem na wzór ori -tzn. grafitowy środek i ramiona spolerowane.

Elegancko :cool2:

Jedni wola glebe drudzy nie i trzeba to uszanowac :cool2:

Ja juz na letnich :norty: Panowie tylko piekniej bedzie teraz :cool2:

tak jak piszesz :cool2:

Opublikowano

Mariusz, jeżeli tak to pewnie że nie ma co ryzykować, ja na twoim miejscu zrobiłbym tak jak jest w ori felgach grafitowy środek i polerowane ramiona :cool2: lub tak jak ma kolega Wlodi środek czarny a ramiona srebrne czy polerowane już nie pamiętam ale takie malowanie naprawdę się prezentuje, zresztą możesz zobaczyć w galerii Wlodiego lub napisać na priv. z zapytaniem jak ma to dokładnie malowane, powiem Ci Mariusz że jak założysz już na stałe te felgi to nie będziesz chciał się z nimi rozstawać na zimę a jak tam komfort Mariusz bo wiem że komfort jest dla Ciebie najważniejszy? Chyba nie ma takiej tragedii pomiędzy 16-stkami? Przede wszystkim kup Mariusz dobre oponki bo to podstawa :) :wink:

Ok to wszystko z mojej strony, lecę rozbierać turasa do montażu zawiechy i hamulców :D Bo w pół do 11-stej a ja jeszcze nic nie zrobiłem :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mariusz, jeżeli tak to pewnie że nie ma co ryzykować, ja na twoim miejscu zrobiłbym tak jak jest w ori felgach grafitowy środek i polerowane ramiona :cool2: lub tak jak ma kolega Wlodi środek czarny a ramiona srebrne czy polerowane już nie pamiętam ale takie malowanie naprawdę się prezentuje, zresztą możesz zobaczyć w galerii Wlodiego lub napisać na priv. z zapytaniem jak ma to dokładnie malowane, powiem Ci Mariusz że jak założysz już na stałe te felgi to nie będziesz chciał się z nimi rozstawać na zimę a jak tam komfort Mariusz bo wiem że komfort jest dla Ciebie najważniejszy? Chyba nie ma takiej tragedii pomiędzy 16-stkami? Przede wszystkim kup Mariusz dobre oponki bo to podstawa :) :wink:

Ok to wszystko z mojej strony, lecę rozbierać turasa do montażu zawiechy i hamulców :D Bo w pół do 11-stej a ja jeszcze nic nie zrobiłem :duh:

haha, no bierz się za robotę Mariusz,bo forum czeka na relację ;) co do komfortu to przejechałem wczoraj raptem ok.25km. tragedii nie ma,ale za wcześnie żebym coś sensownego mógł powiedzieć. spalanie na pewno wzrośnie.malowanie jak będzie to raczej grafit i polerka. czarne środki mnie nie interesują.

masz rację,że na zimę nie będzie mi się chciało tych felg zdejmować,więc co do opon to myślę o Dunlop Sport SP 01 A/S. szkoda,że różnica między ceną w DE a w PL to 400zł na komplecie! :mad2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.