Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 884
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dyfuzor miły oku ;)

W ogóle bardzo przyjemny białas.

Jedyne czego brakuje to inne koło. Min 18" !!! :D

dzięki,moje auto to taki Performance dla ubogich,stąd tylko 16tki ;) :cool2:

Wyszło nieźle :cool2:

u Ciebie też by taki dyfuzor pasował ;)

Bardzo fajnie :cool2:

Powiedz mijak sie sprawuje te tuleje poli,nie wybily Ci reszty zwyklych tulejek?

Dzięki. nie zauważyłem żadnych minusów.te tuleje są jedynie nieznacznie sztywniejsze od ori.na pewno są trwalsze. jakbym założył żółte to wtedy mogłoby coś innego rzeczywiście bardziej się eksploatować,ale przy czerwonych jest wszystko :cool2:

Opublikowano

Mój imienniku :D

wreszcie udało Ci się dorwać dyfuzor Performance :D :cool2: :wink:

Samochód jest teraz agresywniejszy a bez tych bocznych paneli, które faktycznie kosztują horrendalne pieniądze :duh: wiem bo sam dokupowałem w ASO w poprzednim zderzaku M-Pakietowym to po oklejeniu folią wygląda bardzo dobrze :cool2:

W samochodzi faktycznie brakuje większego koła ale uwierzcie miałem okazję przejechać się autem kolegi i naprawdę komfort jest naprawdę :cool2: a prawdobodobnie po założeniu większego koła komfort ulegnie pogorszeniu a felga która jest teraz nie najgorzej wygląda na żywo :cool2:

Poza tym auto i z tym kolorem jest bajka :cool2: :cool2: :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Członkowie klubu
Opublikowano

dyfusor super :cool2: ,

ostatnio widziałem taki na ulicy, ale miał jeszcze odblaski czerwone zamontowane we wgłębieniach , całkiem fajnie to wygladało...

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mój imienniku :D

wreszcie udało Ci się dorwać dyfuzor Performance :D :cool2: :wink: :cool2: :cool2: :cool2:

Dzięki Mariusz,trochę go szukałem, ale się udało :cool2:

dyfusor super :cool2: ,

ostatnio widziałem taki na ulicy, ale miał jeszcze odblaski czerwone zamontowane we wgłębieniach , całkiem fajnie to wygladało...

no taki jest właśnie plan na wiosnę :)

Opublikowano
Zdradz gdzie takie znaleziska wykopujesz w dobrych pieniądzach, może byc prv :-) bardzo fajny mod
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdradz gdzie takie znaleziska wykopujesz w dobrych pieniądzach, może byc prv :-) bardzo fajny mod
allegro :) ok.miesiąca sprawdzałem codziennie ;)
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj w końcu założyłem zegary HIGH - poprzednio działały,ale VIN nie był prawidłowy - trzeba było przeprogramować EEPROM. We Wrocławiu nie znalazłem nikogo godnego zaufania do tej operacji. Temat został ogarnięty przez kolegę Radka z Chorzowa - mogę śmiało polecić jego usługi jakby ktoś chciał doposażać swoje auto. No więc zegary zmienione przy przebiegu 252 520, z CAS zaciągnął się przebiego 252 498,więc odmłodziły auto o 22 km. piszę tutaj żeby ktoś kiedyś mi nie zarzucił przy sprzedaży,że kręciłem licznik :lol:

6FFWIoL.jpg

Edytowane przez kulfon3
Opublikowano

No i super Mariusz że wreszcie dociągłeś temat do końca :cool2:

Ja rwnie polecam koleg Radka :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Zagary High to jednak cos co cieszy obok zwyklych zegarow, gratukacje !

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No i super Mariusz że wreszcie dociągłeś temat do końca :cool2:

Ja rwnie polecam koleg Radka :cool2:

Dzięki za namiary na Radka :cool2:

Zagary High to jednak cos co cieszy obok zwyklych zegarow, gratukacje !

Masz rację,ale marzeniem byłyby te zegary przerobione na M tak jak u Ciebie. Widziałem firmę z Niemiec ,która przerabia tak zegary za ok. 200 ojro z wysyłką. Na razie odpuszczam :roll:

http://xd-cardesign.wix.com/m-look#!product/prd16/2959685371/3er-bmw-m3-look-tachoumbau-variante-2-e9x

Opublikowano
200 euros to nie jest zle, sam koszt ringow + wskazowek to okolo 300 zl a dotego jeszcze montaez demontaz ryzyko ze cos pojdzie zle... u mnie poszedl silniczek do zegarow np.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

a tymczasem... odebrane dzisiaj od lakiernika. czekam jeszcze na kilka pierdół do montażu i wlatują na auto,a raczej pod auto :lol: :

ZdCRDg6.jpg

Edytowane przez kulfon3
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem ta cześć powinna być akurat widoczna. Ale oczywiście to twoje auto i powinieneś iść za swoją wizją. Niemniej jednak auto jest białe czyli jak z prospektu performance :-P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Nie maluj przypadkiem dyfuzora na biało :duh:

W Krakowie jeździła e92 w M-Paku z dyfuzorem pomalowanym na biało.

Wygląda to bardzo słabo.

W ogóle nie widać M-Paku z tyłu.

Za to piano black jak najbardziej. Będzie pięknie kontrastować z białym nadwoziem :cool2:

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na biało to wiadomix,że nie ;) koledze chodziło raczej o malowanie takie jak jest w większości Performance'ów - w kolorze nadwozia i czarne wstawki,czyli takie cuś jak np. na górze:

http://i400.photobucket.com/albums/pp81/JL-Motoring/BMW/E90_PERFORMANCE_DIFFUSER_1.jpg

pomalować dyfuzor mpakiet w kolor zderzaka to w ogóle jakaś masakra :duh:

Opublikowano
Na czarny blysk typ piano black bedzie pieknie tez tak uwarzam :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

no to od dzisiaj moje auto wygląda tak!

iIO4SYJ.jpg

xO96x5F.jpg

Kz4gDG1.jpg

84QhKtB.jpg

N0FvgW6.jpg

0nMXToE.jpg

gUSUazK.jpg

UiqGQ7p.jpg

5uAv4HN.jpg

W67Vzci.jpg

zdjęcia na szybko w drodze powrotnej z montażu zderzaka i progów. jak będzie cieplej i auto czyste to się zrobi jakieś lepsiejsze. zmiana oczywiście nie była spowodowana żadnym zdarzeniem drogowo-parkingowym.

Edytowane przez kulfon3
Opublikowano

Ładny pyszczek :cool2:

Jakoś dziwnie wygląda ten przód bez tablicy :wink:

Czym malowałeś zaciski?

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Ładny pyszczek :cool2:

Jakoś dziwnie wygląda ten przód bez tablicy :wink:

Czym malowałeś zaciski?

Dzięki :cool2: zaciski już jakiś czas temu farbą do zacisków FOLIATEC. dziwnie? bo ja wiem... pojeżdżę tak,aż mi się znudzi lub psiarnia nie zacznie się za bardzo czepiać :lol:

Edytowane przez kulfon3
Opublikowano

Wszystko Lux :cool2:

Tylko felgi na moje oko całkowicie nie pasują do tak ładnego nadwozia :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.