Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szacowne grono :8)

mam mały problem i oby nie okazał się większy :idea: :idea:

otóż dziś pozbyłem się gum(gumowych wycieraczek,dywaników) i okazało sie że prawy przedni dywanik jest do połowy mokry i to obficie mokry....nie mam możliwość bynajmniej dziś skorzystania z kanału tudzież podnośnika,nie ściągałem również wykładzin gdyż nie mam żadnych narzędzi i bałem się ze pourywam spinki od listew progowych....miał może któryś(aś) z Was podobny problem,skąd ten wyciek?może to mieć związek z klimą albo pompą wody?

będe wdzieczny za odpowiedz :roll:

pozdrawiam

er'senior
Opublikowano

Temat opisany szeroko, tylko chcieć szukać i czytać do woli.

Najczęściej pada wygłuszenie drzwi, będące jednocześnie ich uszczelnieniem. Instrukcja naprawy za grosze jest w dziale Zrób To Sam.

Przy rozszczelnionej nagrzewnicy płyn lubi pojawiać się na przedniej szybie, nie do pomylenia raczej. Zostaje również szyber (jeśli jest). Ale zacznij od drzwi.

Opublikowano
z autopsji dodam - nieszczelna przednia szyba - u mnie jednak lewa strona (mokro od kierowcy aż po pasażera). Po wyciągnięciu strzykawką płyn przeźroczysty, więc na 100% woda.