Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja powiem tak wyczytajac z anglo-jezycznych portali ze jak slabo dziala pasazera strona to sa braki gazu defakto kierowca nadal bedzie cieszyl sie zminym powietrzem , problem jaki ja mialem to ze wydobywal sie dziwny dziwek z kokpitu jak mialem wlaczona klime jakies brzeczenie I pasazera strona slabo dzialala pojechalem do ASO i odrazu stwierdzili Kompresor klimy do wymiany na gwarancji :duh: :mad2:
Opublikowano
Ja mam taką dziwną rozkmine. Jedni mówia, żeby przed końcem podróży(5-10 min) wyłączyć klimatyzacje w celu osuszenia kanałów.. Przecież to klimatyzacja osusza i jeśli wyłaczymy klime, to zaraz zauważymy wilgoć na otworach wentylacyjnych. Jak to jest ?
Sprzedam:
Opublikowano
wyłączenie klimy wczesniej służy do osuszenia parownika Pablo kanały niestety parują ale to parownik jest najwazniejszy aby nie zalegały grzyby ( mokry parownik i ciepło z silnika to dla nich najlepsza atmosfera) te najgorsze Legioneli rozwijają sie bardzo szybko na parowniku reasumujac 5 minut czesniej wyłączysz i zatrzymujesz rozwój grzyba :mrgreen: