Skocz do zawartości

F10/F11 dodatki mniej lub bardziej potrzebne

przemekk23

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze

Zeby bylo jasne o co mi chodzi.... zamowilem auto z zegarami black panel czyli ma wyswietlacz lcd rozumiem. Ale byla opcja do tego rozszerzona deska rozdzielcza i nie bralem tego. Co stracilem? Czy nie bedzie zmieniac kolorow w zaleznosci od trybu jazdy eko normal sport, nie bedzie wyswietlac nazw utworów ? Dzieki!

Jedno wyklucza drugie - nie można zamówić 6WB z rozszerzoną deską rozdzielczą...

To może inaczej - skoro zamawiałeś, to masz specyfikację.

A w niej jest kod opcji (6WA, 6WB, etc.)... Zobacz jaki masz kod na sepcyfikacji i wszytko będzie jasne.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dzieki wszystkim za jasne lub mniej jasne odp :)) postanowilem zapytac u zrodla i dowiedzialem sie ze z wersja luxury dostalem black panel gratis a multifunkcyjna deska kosztowalaby w przeliczeniu z £ ok 2600zl wiec jej nie bralem. Troche was zmylilo bo napisalem "rozszerzona"

Zamówił rozszerzone 6WA. W krajach anglosaskich nazywają je black panel od nazwy funkcji bardzo tam cenionej czyli możliwości całkowitego wygaszenia w czasie jazdy nocą. Czemu aż tak to cenią to ja nie wiem :)

Natomiast ekran lcd (6WB) nazywają multifunkcyjna.

@krachns

zamów kierownicę M, nic nie kosztuje a różnica jest ogromna w prowadzeniu.

Zamówił rozszerzone 6WA. W krajach anglosaskich nazywają je black panel od nazwy funkcji bardzo tam cenionej czyli możliwości całkowitego wygaszenia w czasie jazdy nocą. Czemu aż tak to cenią to ja nie wiem :)

Natomiast ekran lcd (6WB) nazywają multifunkcyjna.

@krachns

zamów kierownicę M, nic nie kosztuje a różnica jest ogromna w prowadzeniu.

Tak wlasnie wyglada zw 6wa.

Kierownica m zamowiona. Masz racje jest za darmo a wyglada i w dotyku duzo lepsza....