Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 672
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

A przepraszam , faktycznie :duh:

ale wyglądają bardzo podobnie :P

Pewnie widziałaś nie raz - ale tak dla innych wrzucę :)

Edytowane przez radaz
  • Moderatorzy
Opublikowano
Mega wersja i w pieknym stanie :cool2: widzialem chyba na instagramie ja :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Aparat w iP5 daje radę

Wiem cos o tym :P

Opublikowano

Zależy od warunków, w jakich robi się zdjęcia. Np. do robienia podczas imprezy w klubie zupełnie się nie nadaje, ale przy dobrym oświetleniu czasem się uda :cool2: Moje 3 ostatnie zdjęcia tutaj są via iP5 + pokrywa silnika. Myślę, że tragedii nie ma.

Na pewno to telefon jest najczęściej pod ręką (ja większość zdjęć robię w taki sposób), ale nie można zapominać, że to telefon + aparat, a nie aparat z funkcją dzwonienia :mrgreen:

To taki mały offtop. Zdjęcie zrobione jeszcze iP4 i obrobione Instagramie. :)

http://imageshack.us/a/img441/9131/img2007hn.jpg

Opublikowano
Jak by to powiedzieć :D Fura jest niezła i turla dobrą fele :cool2: Swoją drogą chyba muszę poszukać fot na Insta jak tyle ich tam jest :D No i serio zajebiście, że dziewczyna ma taki samochód !
Opublikowano

Bez przesady, aż tak wiele ich tam nie mam, ale bardzo proszę - nich taki sam. Sporo moich ostatnio bmwpolska dodało na fejsa i pewnie tam widzieliście ;)

Dziewczyny tez mogą mieć niezłe auto i coś z nim robić :cool2: :mrgreen:

Opublikowano

Łódź to jednak ciekawe miasto. Z wielu powodów :norty:

Auto super :cool2:

Też się będę rozglądał na skrzyżowaniach :mrgreen:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Opublikowano

Fajnie ze limitowana edycja :cool2:

MPakiet duzo poprawia stylistycznie,

Felgi tez ladne...

Silnik... hmmm tak jak pisali na poczatku, duzo sie czyta ze to niby awaryjna jednostka, ale moze to zwykle plotki dlatego zycze udanego i bez awaryjnego uzytkowania ;)

Zapraszamy na Warszawskie spoty, masz autostrade A2 wiec w godzine jestes - tyle co niektorzy w korkach jada :cool2:

Opublikowano
dlaczego przy lampach halogenowych miałaś już spryskiwacze reflektorów?

Nie mam pojęcia. Podejrzewam, że poprzedni właściciel musiał wymieniać przedni zderzak, bo innego wytłumaczenia na to chyba nie ma. Nie wiem, czy dużo zachodu jest z założeniem spryskiwaczy.. Na razie nie widzę większej potrzeby :D

jak moge odnalezc Cię na instagramie? :?:

Już pisałam wcześniej, wszędzie jestem pod tym samym nickiem - ebarylska. :) Na instagramie i fejsie też, aczkolwiek z uwagi na zazdrosnych znajomych ze studiów nie szaleję z fotami Beemki.

Zapraszamy na Warszawskie spoty, masz autostrade A2 wiec w godzine jestes - tyle co niektorzy w korkach jada :cool2:

Bardzo chętnie wybiorę się na spot, jeśli tylko czasowo będzie mi odpowiadał. A tak przy okazji - gdzie pojawiają się jakieś informacje o tym? :)

Z silnikiem się okaże. Mam nadzieję, że będzie dobrze. NIe ma co martwić się na zapas :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano

Już pisałam wcześniej, wszędzie jestem pod tym samym nickiem - ebarylska. :) Na instagramie i fejsie też, aczkolwiek z uwagi na zazdrosnych znajomych ze studiów nie szaleję z fotami Beemki.

Boli ich ? Dobrze ! Ma bolec i gryzc w oczy :twisted: .

Bardzo chętnie wybiorę się na spot, jeśli tylko czasowo będzie mi odpowiadał. A tak przy okazji - gdzie pojawiają się jakieś informacje o tym? :)

Z silnikiem się okaże. Mam nadzieję, że będzie dobrze. NIe ma co martwić się na zapas :cool2:

Jest specjalny dzial forum ze zlotami :).

Dobrze by bylo jakby w koncu jakas niewiasta sie pokazala ;).

Opublikowano
Boli ich ? Dobrze ! Ma bolec i gryzc w oczy :twisted:

W tym kraju tylko nienawiść jest za darmo :mrgreen: Przyzwyczaiłam się :mrgreen:

Jest specjalny dzial forum ze zlotami :).

Dobrze by bylo jakby w koncu jakas niewiasta sie pokazala ;).

Kolega Cheeroki już podrzucił mi link. Trochę tego tam jest :shock: Na pewno pojawię się na jakimś spocie. Pewnie dopiero pod koniec maja, to i zostanę na weekendowe zakupy w Wawie :mrgreen: Będę śledzić temat. Spotykacie się przed Wola Park, tak?

Opublikowano

No proszę, proszę. Trafiłeś w samo sedno. Tekst właśnie z tego kawałka! :mrgreen:

To super - od mojej strony jadąc mam blisko :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.