Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HMM na białym chyba faktycznie jest to jeszcze mniej efektowne,

nie mniej raz na jakiś czas może i warto żeby pozbyć się syfów z lakieru.

• Odpowiedzi 672
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
Warto - o ile nie jest to daily car.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Majac czas i checi efekt moze byc caly czas - mycie na dwa wiadra + jakis reload / qd i bedzie lustro zawsze.
Opublikowano
Może i efekt nie utrzyma się zbyt długo, ale na pewno nie żałuję kasy włożonej w SPA. Teraz, kiedy wiem, jak prawidłowo pielęgnować auto, jakich używać kosmetyków i jak myć, na pewno dorobię się mniejszej ilości rysek niż było. Poza tym w SPA powiedzieli mi, że wystarczy po tej korekcie odwiedzić ich dwa razy do roku (przed i po zimie) i powinno być ok :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Utrzymanie efektu zalezy tylko i wylacznie od nas :) Wiadomo ze nie da sie ustrzec od rys calkowicie i raz na 2 lata mozna zrobic korekte, ale cala reszta tkwi w pielegnacji na bieżąco :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jak randall pisze lustro bedzie zawsze ,a ryski beda przybywac ale nie takie jak u osob ktrzy nie mysja na dwa wiadra itp
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie rozsmieszajcie mnie z tymi dwoma wiadrami. Dużo większe znaczenie ma dobra piana jako prewash, dobre oplukanie auta karcherem przed myciem (ale nie takim z lidla), odpowiednia rękawica i 1 wiadro z grit guardem.
Opublikowano

:evil: :evil: :evil:

Auto zostawiłam na parkingu przy szpitalu, miałam nocny dyżur, no i ktoś się "poczęstował". 1,5 roku temu mi zwinęli, teraz znowu - CO ZA KRAJ ! :evil:

http://imageshack.us/a/img189/4278/j36e.jpg

Opublikowano
k**wa, ludzie naprawdę są tak głupie, żeby kraść samo szkło lusterka? Ja je*ie, przecież taki wkład na allegro kosztuje jakieś grosze...
Opublikowano
k**wa, ludzie naprawdę są tak głupie, żeby kraść samo szkło lusterka? Ja je*ie, przecież taki wkład na allegro kosztuje jakieś grosze...

Racja,juz lepiej ściągnąć obudowe lusterka :duh:

Co za idioci!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na allegro tak ale w serwisie juz nie

Opublikowano
Watpie, zeby ktos kto ukradl to szklo dokonywal zakupow w ASO ;) wiec raczej mogl poszukac na allegro, ja wiem, ze jest kryzys itp, ale kurde, e9x kosztuja powyzej 40k, to jak juz kogos stac na taki samochod, to raczej stac go, zeby sobie wejsc na allegro i kupic szklo lusterka za kilkadziesiat zl, no max 120zl
Opublikowano
niestety ale, giną kołpaki, anteny cb, wkłady lusterek nawet nie fotochromy :duh:. Właśnie połowa z allegro zniknęła czyjegoś samochodu...
Opublikowano

Trzeba się zabezpieczyć, co za problem kupić nowe wkłady i je jakoś ubrudzić bądź wygrawerować jakiś napis, nr rejestracyjny, adres forum albo coś podobnego, złodziej podchodzi slinka mu cieknie że zarobi 150 zł a tu witki mu opadają i odchodzi :D

moich chyba nie ukradną bo mają zacieki na dole, zastanawiałem się czy wymienić ale chyba się nie skuszę.

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

Opublikowano
Jeszcze trochę i wkłady z zaciekami będą droższe na allegro z opisem, że to zabezpieczenie zniechęcające do kradzieży.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Dokładnie a w moim przypadku są jeszcze droższe - fotochromy.

Nic tylko wyciągać i jakoś znaczyć, żeby taki sk#E$R^Y nie miał bardzo pożytku ze sprzedaży :evil: :evil: :evil: :evil:

Pzdr.

Opublikowano

Ręce opadają :evil: Ja tym razem kupiłam już zamienniki, bo niestety wiem, że prędzej, czy później to się powtórzy. Szkoda inwestować. Zapłaciłam niewiele u znajomego, a lusterka są jak najbardziej w porządku :)

Tymczasem w drodze nowy mod :mrgreen: Jeśli wszystko ładnie wyjdzie to niebawem się pochwalę. W poniedziałek lecę się wakacjować, więc cierpliwości.. :oops:

Opublikowano
Ręce opadają :evil: Ja tym razem kupiłam już zamienniki, bo niestety wiem, że prędzej, czy później to się powtórzy. Szkoda inwestować. Zapłaciłam niewiele u znajomego, a lusterka są jak najbardziej w porządku :)

Tymczasem w drodze nowy mod :mrgreen: Jeśli wszystko ładnie wyjdzie to niebawem się pochwalę. W poniedziałek lecę się wakacjować, więc cierpliwości.. :oops:

Czy ten mod znowu jest przez to,że jechałaś za mną i stwierdziłaś,że musisz to mieć ? :lol: :8)

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
Opublikowano
Nie, w tym przypadku jechała przede mną i stwierdziła, że chce to mieć :norty:
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.