Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegos czasu zaczeła pojawiac mi sie kontrolka przy hamowniu ( czerwona kierwonica z kłódka). Pózniej zapaliła sie na stałe... Pojechałem do nowo otwartego autoryzowanego serwisu bmw... tam pierwszy mechanik powiedział mi ze jest problem z kątem kół dlatego pali sie ta kierownica której nie mozna usunąć wiec trzeba ustawic zbiezność/ geometrie a potem wykasować bład... Przyjechałem na drugi dzień gdzie rzekomo bardziej biegły mechanik zajął sie moim autem. Stwierdził ze jest bład na kluczyku i w oprogramowaniu i niestety ale trzeba zrobic upgrade`a zaprogramować kluczyki jeszcze raz... czego oni nie moge zrobic bo nie maja odpowiednich komuterów i trzeba jechac do BMW... Nastepnego dnia ruszając spod domu pojawiła sie nastepna kontrolka samochód na podnośniku- czerwona... Auto zgasło przy wyjeździe z podporzadkowanej... niestety mimo wielu prób nie udało mi sie jej odpalić. Zaciągnałem ja do garazu...Nastepnego dnia rano nie mogłem otworzyć mojej jedynki okazało sie że akumulator padł...

Wiele czytałem na ten temat. Nie prawidłowe napięcie w akumulatorze badz bardzo popularny bład w kolumnie kierowniczej... a moze chodzi o coś innego? Nie mam zielonego pojecia dlatego prosze was o jakies rady... Druga sprawa jest taka ze jest z okolic Ostrołęki... Najbliższy salon to pewnie w Warszawa/Białystok/Łomża... Moze mi ktoś poleci jakis dobry warsztat, czytajać opinie o BMW w warszawie ręce opadaja... Może ktoś zna jakiegoś fachowca który działa na terenie mazowieckiego/podlaskiego??

Pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego Nieznany Artysta, regulamin się kłania!

Cóż za frapujący tytuł tematu (przepraszam... problemu)! :lol:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.