Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, kupiłem niedawno (nowe) BMW X5 M (E70), niestety wyświetlacz posiada okno zwykłe gdzie pokazuje mi nawigację itp, oraz okno dodatkowe na którym pokazuje mi komputer podróżny. Gdy nacisnę na okno dodatkowe a następnie opuść okno dodatkowe zostaje mi w tym miejscu czarny ekran. Co zrobić żeby nawigacja była na pełen ekran?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Wciskasz klawisz "opcje" i tam zaznaczasz włącz/wyłącz okno dodatkowe :)
Opublikowano
Niestety używam samochodu tylko do jazdy :D i niejestem taki do przodu w obsłudze ;) . Gdy odpalam samochód wyskakują mi 4 kierunki i wciśnięcie czyli opcje. Ale co dalej?
Opublikowano

masz tyle modeli BMW i nie miałeś okazji poznać jak się obsługuje iDrive ??

ciekawe

Opublikowano
Ehh, moja żona i synowie nimi jeżdżą. Ja tylko dojeżdżam na budowy. Wcześniej miałem mercedesa s, lecz od niedawna zmieniłem na x5. Mogę prosić o odpowiedź na pytanie ?
Opublikowano
Bardzo przepraszam nie wytłumaczyłem wam, że to bmw z roku 2008. Źle zaznaczyłem rocznik. Wsiadłem do m6 i żeczywiście tak jak piszecie idzie. Czy w iDrive z 2008 idzie też tak zrobić i jak ?