Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data produkcji: 2005-01-28

Wg handlarza oczywiście rok 2006 :duh:

Opublikowano
Rocznikiem się nie jezdzi, jakby to powiedzieli co poniektórzy :mrgreen:

i jest w tym coś mądrego ale....

Rocznik wyznacza cenę - ja chyba też odmłodzę auta i moje ceny od razu zrobią się bardzo bardzo atrakcyjne - i oczywiście dopisze tekst o "ROKU MODELOWYM" obowiązkowo :norty:

Opublikowano
Rocznikiem się nie jezdzi, jakby to powiedzieli co poniektórzy

Rocznikiem się nie jeździ ale jak ktoś Ciebie oszukuje na samym początku o prawie rok to jest kpina w żywe oczy, ale co zrobić handlarz to handlarz:D

w sumie w ogłoszeniu jest niby wspomniane, że:

ROK PR.KONIEC 2005R.
ale koniec stycznia to nie koniec roku :mad2: :mad2:

Samochód strasznie goły w środku nic nie ma :/

w ogłoszeniu jest napisane:

WSZYSTKIE SZYBY WŁĄCZNIE Z PRZEDNIĄ ORYGINALNE SEATA..
nie wiedziałem, że szyby od seata tam pasują :mad2: :mad2: :mad2:
http://i.imgur.com/1eobHTS.png
Opublikowano
Bronx, zamiast jadu, który ze mnie płynie jak coś takiego czytam, starałem się to ująć z odrobiną sarkazmu. Ale jak sam zapewne zauważyłeś, występują tu ludzie, którzy wypisują głupoty, że niby dla nich nic nie jest ważne oprócz stanu technicznego. Owszem tak. Jest to bardzo ważny element, ale nie jedyny.
Opublikowano
Bronx, zamiast jadu, który ze mnie płynie jak coś takiego czytam, starałem się to ująć z odrobiną sarkazmu. Ale jak sam zapewne zauważyłeś, występują tu ludzie, którzy wypisują głupoty, że niby dla nich nic nie jest ważne oprócz stanu technicznego. Owszem tak. Jest to bardzo ważny element, ale nie jedyny.

Ale ja doskonale zrozumiałem sarkazm. Po prostu mam już dosyć tego odmaładzania samochodu tak samo jak i Ty i szczerze nie mogę na to już patrzeć, bo przez takich właśnie handlarzy, normalni ludzie nie mogą sprzedać normalnego samochodu w normalnej cenie

Opublikowano
Po prostu mam już dosyć tego odmaładzania samochodu tak samo jak i Ty i szczerze nie mogę na to już patrzeć, bo przez takich właśnie handlarzy, normalni ludzie nie mogą sprzedać normalnego samochodu w normalnej cenie

Niestety w Polsce jest to już jak patologia przez takie zachowania :mad2: :mad2:

http://i.imgur.com/1eobHTS.png
Opublikowano

Dziękuję za sprawdzenie

Za tą cenę cudów w środku się nie spodziewam..ale podgrzewane fotele to prawda w tym modelu czy nie?

Mi wystarczy klima i ładny wygląd tak na prawdę, chociaż w audi b7 jest dużo więcej bajerów za tę cenę

Czy to auto wygląda z zewnątrz aby było coś robione?

jak ten silnik toleruje gaz ?

warto je obejrzeć? Mam pół polski do przejechania:)