Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wziąłem się za wymianę żarówek w mojej F11-tce, na LED-y. Jednakże mam problem z otworzeniem lampy, nad konsolą, czyli tej gdzie jest sterowanie do dachu i cała reszta...

Czy ktoś kiedyś bawił się w otwieranie i może zdradzić tajniki, jak to zrobić, aby nic nie połamać ? :D

Pozdrawiam

Opublikowano
Też miałem ten problem i w końcu podjechałem do serwisu. W parę minut, na poczekaniu i za dziękuję ściągnęli mi panel.
Opublikowano
W instrukcji nic nie znalazłem, natomiast poradnik, który zamieścił kolega, z pewnością się przyda, jutro spróbuję wszystko pościągać :)
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Niestety, zdjęcia wygasły, a ostatnio przypadkowo koleżanka wcisnęła mi plastik od prawej żarówki punktowej i chciałbym to ponownie rozebrać... Ktoś ma link do zdjęć ?
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam.czy mógłby mi ktoś opisać lub jakiś filmik podrzucić jak wymienić żarówki w przedniej podsufitce nad konsola w bmw f 10?Byłbym bardzo wdzięczny.. pozdrawiam
Opublikowano

a moze kolega pochwali sie gdzie i jakie kupil ledy, sam zastanawiam sie nad zmiana u siebie :)

A moze jakas fotka jak wyglada teraz oswietlenie ?? :)