Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciał bym się was zapytać ile mniej wiecej moze kosztowac naprawa immobilizera w bmw e46 2002 po lifcie bo auto wlasnie nie odpala i na 90% wlasnie to jest tez zwiazanym z tym a bez auta to jak bez reki ? :(
Opublikowano
dokładnie. najpierw zrób symchronizacje ews w 99% pomaga i myśle że u Cb też pomoże. musisz podpiać pod inpe i kliknąc pare razy i już :)
Opublikowano
dokładnie. najpierw zrób symchronizacje ews w 99% pomaga i myśle że u Cb też pomoże. musisz podpiać pod inpe i kliknąc pare razy i już :)

Możesz podać instrukcję jak to zrobić w INPIE? Też mam problem z 2. kluczykiem jak autor tematu.

Opublikowano

wybieramy Model np. E46 – wchodzimy w silnik np. m47 dajemy – Shift+F6 i po robocie

proszę bardzo :)

Opublikowano

Zadział mi! Wielkie dzięki :D

Od siebie dodam, że w stacyjce musi być ten działający kluczyk bo inaczej nie zresetujemy tam ustawień :)

Czyli wchodzimy w swój silnik -> Activate -> F1 -> F2

Opublikowano
Witam chciał bym się was zapytać ile mniej wiecej moze kosztowac naprawa immobilizera w bmw e46 2002 po lifcie bo auto wlasnie nie odpala i na 90% wlasnie to jest tez zwiazanym z tym a bez auta to jak bez reki ? :(

A zapytam przy okazji jaki objaw konkretnie? Przekrecasz kluczyk i nic sie nie dzialo? U mnie czasem wlasnie taki problem wystepuje.

Opublikowano
Zadział mi! Wielkie dzięki :D

Od siebie dodam, że w stacyjce musi być ten działający kluczyk bo inaczej nie zresetujemy tam ustawień :)

Czyli wchodzimy w swój silnik -> Activate -> F1 -> F2

Niestety, ale następnego dnia już się znowu zepsuło i kluczyk znowu przestał działać

Opublikowano
Witam panowie podepne sie pod temat. moj problem polega mianowice na tym ze padla mi bateria w kluczyku a koles ktory sie tym zajmuje odsyla mnie do serwisu. tylko tam to zrobie??? bateria jest zalana na krawedziach brazzowa oslonka i zlutowana w czterech punktach z blaszka ktora ja trzyma. czy ktos wie jak mozna to wymienic?? kluczyk od BMW e46 320d 2000r.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano