Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym pomalować lampy z tyłu a konkretnie pomarańczowy kierunek na kolor reszty lampy czyli czerwony. czy ktoś to z was robił? i jak i czym nailepiej to zrobić aby efekt był super.

z góry wielkie dzięki za pomoc.

Opublikowano
lakierujac spreyem mozesz osiagnac efekt czerwonych kierunkow. Warto kupic wąską tasme (3mm szerokosci) i ponaklejac paski, tak by malowac lampe w paski. Dzieki temu bedzie ona na pierwszy rzut oka czerwona ale swiecic bedzie na pomaranczowo

pozdrawiam

t.

Opublikowano

jak to jest???

jak masz z przodu "białe"kierunki to wstawiasz żarówkę "pomarańcz"

jak tył fabryka zrobiła z pomarańczowymi kierunkami,ktoś maluje je na czerwono to chyba barwa kierunków też daje czerwień :?:

Jak wygląda sprawa z przepisami,kontrolą policjii. :?:

kiedyś widziałem reportaż o sprowadzaniu aut z za oceanu,i jak dobrze pamiętam to warunkiem rejestracji była przeróbka tylnych świateł,które tam przeważnie mają czerwone kierunki :?: :?: :?:

Opublikowano
witam.pomalowalem przednie kierunki w e30 na czerwono i w bydzi policja mi sie doczepila.w e34 ladnie wygladaja biale lampy(kierunki)lub cale szare ala heli ale to moje zdanie.pozdrawiam