Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kupilem malego ipoda, zgralem na niego muzyke w formacie MP3, wlaczam wejsciem AUX pod podlokietnikiem i cisza, nic nie dziala. dlaczego? jak to ustroistwo uruchomic zeby dzialalo (wlaczylem idrivem AUX w multimediach wic powinno dzialac, a tu nic, cisza...) :shock:
Opublikowano

Będziesz go jakoś montował?

Też mam iPoda i leży w tej wnęce w konsoli centralnej, ale jakoś słabo mi się nim steruje podczas jazdy.. ciągle się blokuje i trzeba odblokowywać (iPod touch 1G)

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

Opublikowano
kupilem go glownie na dlugie trasy zeby nie zmieniac co chwile plyt (a nie mam zmieniarki) wiec raczej bede go trzymal w podlokietniku tylko. Gorzej, ze ten maly ipod wymieszal alfabetycznie utwory z roznych albumow i teraz mam niezla skladanke :mrgreen:
Opublikowano
Nie latwiej zgrac mp3 na usb, wlozyc w port w podlokietniku i sterowac idrivem? Dziala to bardzo fajnie, mozna tez utwory zmieniac z kierownicy.

Ja uda ci się do zrobić u mnie w samochodzie to daje ci 2000 od ręki..

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz posegregować wg artystów.. polkilkaj a znajdziejsz..

Albo w iTunes zrobic ulubione skladanki :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł