Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od ponad pół roku poszukuje BMW e60 530d w m pakiecie, interesuje mnie silnik poliftowy czyli 231km. Suma jaka chce przeznaczyć to 65k pln. Jeździłem już oglądać po całej Polsce ale jak narazie z wszystkimi było coś nie tak :cry: Wczoraj byłem w Oławie, i gościu tak kręcił, samochód pod spodem był mokry, przebieg się nie zgadzał, i dużo można było by pisać o minusach tego samochodu. Na pierwszy rzut oka robił szal. Oto link

http://allegro.pl/bmw-530d-m-pakiet-skora-xenon-logic7-head-up-igla-i79524097.html

Więc bardzo proszę o Wasza pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano
to moze dlatego za za duzo oczekujesz za 65k, szukasz igielki z silnikiem poliftowym jeszczce w m pakiecie, za takie pieniadze to same jakies ulepy beda albo doloz troche wiecej do tej sumy albo poszkaj fajnej 530d z silnikiem z przedlifta za te pieniadze powinienes kupic igielke, pozdrawiam
Opublikowano
Jak nie robisz duzych przebiegow to poszukaj benzyny, ja kiedys interesowalem sie 535d w pelnym m pakiecie tylko przedliftowa bo 272 konie ale byla to igla, serwis polska itd, cena byla spora bo 78 tys po negojacji ale samochod byl jak najbardziej wart tych pieniedzy, tylko jednak po przekechaniu sie coupe wiedzialem ze limuzyna nie jest dla mnie. M pakiet sobie z czasem mozesz dolozyc, a wkladanie kasy w silnik przy niepewnej 5tce za 65 tys to nic fajnego

SPRZEDAM : komplet zderzaków ori e92 (barberarot metallic)

Moje e92 : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=214546

Opublikowano
Coś prawdy w tym jest, muszę się z tym przespać i przemyśleć. Chociaż od lat jeżdżę dislem i jakoś bardziej mnie to kreci, oczywiście kwestia przyzwyczajenia :)
Opublikowano
kup najlepiej jakies zadbane 530d i najlepiej nie w polsce, z prowadzona historia serwisowa, i sobie zrob CHIPA na 260koni i mylse ze ci to w zupelnosci wystarczy
Opublikowano
Bierz 535d , będzie znacznie przyjemniej niż w 530d :D

Ex:

IX M60

F96 X6M Comp.

G05 X5 m50d

F90 M5 Comp. 780km

G01 X3 30i

F86 X6M 575km

F15 X5 25d

E71 X6 40d

E70 X5 4.8i

E61 535d

E31 850ci cudo:)

E53 X5 4.4i

E46 328ia

E39 540ia

E39 535i

E39 528i

i sporo innych ale już nie BMW 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.