Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zobaczyć w papierach albo po Vinie sprawdzić czy to rzadka wersja :mrgreen: czy nie wie co sprzedaje. ;) Ten rok 2009 też brzydko pachnie. :nienie:
Opublikowano
Rok produkcji nie ten (inna wersja nadwozia), silnik nie ten (nie 318), mpakietu tez nie ma pelnego (nie ma czarnej podsufitki a w mpaku powinien ją mieć). Ma za to bardzo niszowe opony marki Hercules - zna to ktoś?
Opublikowano
Pokrywa silnika od polifta

Moze silnik zmieniony

Jakis ulep

Ty widziałeś polifta ?

mpakietu tez nie ma pelnego (nie ma czarnej podsufitki a w mpaku powinien ją mieć).

A gdzie ty sie tam dopatrzyłeś białej podsufitki ?

Poza tym, może sprzedawcy się pomyliły lata produkcji i oznaczenie silnika, bo pojemność wpisał dobra :)

może to 320d 177km z 2007/08r ? może data I rejestracji to 2009 ?

Poza tym nieciekawe zdjęcia robione kalkulatorem, no i brak ksenonów

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

To masz chyba kolego problemy z kolorami, bo to, że słońce padło na zdjęciu na słupek i wygląda " jak biały " to nic nie znaczy, spójrz na inne zdjęcia.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

ja też widzę że słońce "prześwietliło" ten słupek. Na pozostałych zdjęciach słupki czarne.

Słuszna uwaga, że to jednak nie ten dział

Opublikowano

dział nie dział ale się zastanawiam dlaczego niektórzy się w ogóle interesują autami co do których coś śmierdzi już z daleka.

Mi to wygląda na to ,że facet nie wie co sprzedaje, albo kupił mocno bity załozył niepasujące od pre lci części i teraz to tak wygląda. Ma 2009r w starej budzie z slinikiem 177 km w 318 - matko tu się nic nie zgadza :mad2: .

Widze ,że M pakiet niektórym zasłania zdrowy rozsądek. Wystarczy w ogłoszeniu wpisac literkę M i proszę :mrgreen:

Opublikowano
dział nie dział ale się zastanawiam dlaczego niektórzy się w ogóle interesują autami co do których coś śmierdzi już z daleka.

Mi to wygląda na to ,że facet nie wie co sprzedaje, albo kupił mocno bity załozył niepasujące od pre lci części i teraz to tak wygląda. Ma 2009r w starej budzie z slinikiem 177 km w 318 - matko tu się nic nie zgadza :mad2: .

Widze ,że M pakiet niektórym zasłania zdrowy rozsądek. Wystarczy w ogłoszeniu wpisac literkę M i proszę :mrgreen:

Prawdopodobnie nie jest pewien że śmierdzi, ma wątpliwości i dlatego pyta - i dobrze robi... Co do czarnych słupków macie racje, pomyliłem się.

Opublikowano
jakby ludzie odpuszczali auta w których się coś nie zgadza to i handlarze by zmienili swoje podejście. To tak jakby nie kupowali części kradzionych to by złodziej nie kradł. Ale zawsze CCC a tu jeszcze pełen Mpakiet :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
VIN i będzie wszystko jasne. Jak handlarz pisze, że to 318 to wątpię, że to 320 177KM. Pewnie 318 zchipowane na ok 170km.. spotkałem się już kiedyś z takim handlarzykiem co twierdził że 318d po chipie to to samo co 320d.
Opublikowano
A co powiecie o tym:

http://comfort-komis.otomoto.pl/bmw-320-sport-fotele-pdc-mod-2011-C28690844.html

Produkcja oczywiscie pqzdziernik 2010 i jest to 316d a nie 320 :duh:

Ale

"100% BEZWYPADKOWY - ani jeden element nie lakierowany"

i

"Serwisowany do końca w A.S.O. BMW ostatni serwis przy 145 tys. km.!!"

:mad2:

A na prawym blotniku brakuje uszczelek, a jego rynienka oczywiscie swieci sie jak psu jajca :duh:

Opublikowano

coraz tańsze te Bmki 2010r za 50tys to spadek przez 3 lata o 2/3 watrości auta :mrgreen: nic tylko brać :cool2:

może powinniśmy ten temat podpiąć do działu F30 niech chłopaki zobaczą za ile sprzedadzą swoje nowe er3 za 3 lata :norty:

takie cuda to tylko w Polsce

ja takich nigdy na mobile.de nie widziałem ( i z małym przebiegiem) :mad2:

auta to i tak pikuś ja szukam motorka i to jest dopiero wyczyn kupic dobry, chyba kupie nowy :mad2:

Opublikowano
coraz tańsze te Bmki 2010r za 50tys to spadek przez 3 lata o 2/3 watrości auta :mrgreen: nic tylko brać :cool2:

może powinniśmy ten temat podpiąć do działu F30 niech chłopaki zobaczą za ile sprzedadzą swoje nowe er3 za 3 lata :norty:

takie cuda to tylko w Polsce

ja takich nigdy na mobile.de nie widziałem ( i z małym przebiegiem) :mad2:

auta to i tak pikuś ja szukam motorka i to jest dopiero wyczyn kupic dobry, chyba kupie nowy :mad2:

Jest Yamaha R1 do sprzedania ... całkiem fajna ... silnik wymieniony 2 lata temu bo poprzedni spotkał się z krawęznikiem i mu odma przestała byc potrzebna.

A w zeszłym tygodniu właściciel przez pomyłkę zatankował ON ... podobno widok czarnego dymu z wydechu ścigacza bezcenny :D

21000 :D

A poważnie czego szukasz ? Jaki typ ? model ?

http://www.azeroplus.pl

Jakby Bóg preferował przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach...

http://images38.fotosik.pl/1891/729270affbdc14bem.jpg

http://www.motostat.pl/user_images/52708/icon1.png

"Inwestycje WIELKIEGO formatu"

Sprzedam moje E91 320d ... info pod telefonem 662 079 26pięć

http://otomoto.pl/bmw-320-200-zdjec-perelka-C33615250.html

Opublikowano

szukam czegoś do miasta, małego i lekkiego bez zbędnego plastiku typu suzi GSR600 ale tam pękają ramy :mad2: lub kawy ER6 (babski ale na miasto ok i tani) albo Yamahy Diversion lub XJ. Ciezkich nie chce bo w korkach niepraktyczne a R6 R1 GSXery to nie dla mnie.

niezbyt drogiego bo będzie w większość narażony na warunki atmosferyczne , nawet zimą (nie mam garażu) i stanie pod pracą wiec na igle mi nie zależy.Może być poodzierany po małym szlifie ale małym.Rama i lagi proste. Myslałem o kwocie do 10 tysi bo wtedy nie będzie żal go tak traktować.

Sorki za OT

Opublikowano

no, fajna. Ale kurcze z doswiadczenia wiem,że musi to byc ktos kto sprzedaje w okolicach poznania bo juz pare razy zrobilem trase na marne i szkoda kasy na paliwo i czasu.

Dzięki za propozycje ale w tym miejscu nas zaraz ktos opieprzy za OT wiec kończymy.

Opublikowano

cyt..VIN i będzie wszystko jasne :mad2: :mad2: :mad2:

co za brednie czy ktoś myśli poważnie ,że w 2009 bmw zrobiło specjalną wersje z blachą 2007 i silnikiem 2009 :?: :?: ?

jeśli vin pokaże 2009- to pewne jest jedno=przeszczep