Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moj znajomy ma do sprzedania bmw e46, 2003r, 2.0 150km. Auto jest z Belgii. Auto przedstawia sie przebiegiem 130tys co dla mnie jest srednio mozliwe jak na ten rok produkcji.

Auto zostalo uderzone w prawy bok i podobno stało jakis czas nie uzywane (jak dlugo to nie wiem). Wnetrze pozostawia duzo do zyczenia biorac pod uwage boczki siedzen ktore sa mocno poprzecierane ( skorzana tapicerka). Widzialem papiery i carpassa i byly robione wpisy od 2003r do 2012( ostatni przeglad jakos w polowie roku). Nie wiem co o tym myslec. Auto prezentuje sie ladnie ale nie wiem co z tym przebiegiem. Znajomy powiedzial mi ze auto ma turbine nie do konca sprawną ( stało przez jakis czas i trzeba ja od nowa "zaprogramowac?" i auto dopiero zaczyna jechac od 3 biegu), Zdaje sobie sprawe ze moze byc wiecej ale czy ten carpass o czyms swiadczy i da sie go jakos podrobic itp ? Pozdrawiam i prosze o podpowiedz

Opublikowano

Na moim cyferblacie jest 157tyś auto z maja 2004. Ten sam motor 2.0d 150KM.

Przebieg jest 100% oryginalny, oryginalny moduł świateł, wszystko sprawdzone.

Więc jest to możliwe, tym bardziej jak stał gdzieś dłużej nie ruszany.

http://img824.imageshack.us/img824/2807/underh.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jak ktoś poznaje oryginalny przebieg po module świateł to gratuluję poczucia humoru :mrgreen:

I chyba komuś działy się pomyliły :nienie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.