Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś może mi pomóc i rozwiązać problem z tym błędem? Auto ma świecący airbag, którego nie można wygasić. Wcześniej był zmieniany akumulator i po tej operacji zapalił się ten błąd. Jakieś sugestie? Będę wdzięczny.

http://img9.imageshack.us/img9/7352/91421586.png

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Klema pirotechniczna ? Niby blad mowi o zacisku bezpieczenstwa aku. Nic kolega nie urwal przy wymianie ?
Krzysztof
Opublikowano
Klema pirotechniczna ? Niby blad mowi o zacisku bezpieczenstwa aku. Nic kolega nie urwal przy wymianie ?

No właśnie nie wiem, błąd pojawił się po wymainie. A o której klemie mówimy + czy -

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Minusowa jest pirotechniczna i wtedy nie ma pradu, na plusowej jest tam jakis uklad i bezpiecznik ale nie wiem dokladnie do ktorej odnosi sie ten blad :(
Krzysztof
Opublikowano

prawdopodobnie masz problem z klemą plusową pirotechniczna (może jakaś wtyczka tam na klemie nie łączy), spróbuj odłączyć akumulator i wszystko podpiąć jeszcze raz i wykasuj błąd

Ps. na klemie minusowej jest IBS a na plusowej ładunek