Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie pytanie - czy we wszystkich wersjach F10/11 osłona przeciwłoneczna kierowcy jest pokryta skajem czy czymś w tym rodzaju, a osłona słoneczna pasażera jest z tego samego materiału co podsufitka ?

Dopiero dzisiaj zauważyłem że w moim samochodzie osłony się różnią, mam nadzieję że jest to nnormalne i nic nie było grzebane/zmieniane...

Opublikowano
U mnie są obie z tego samego materiału co podsufitka. Obie też mają lusterka, są takie same prawa i lewa. Mam czarną podsufitkę. Pamiętam, że w e60 chyba były obie ze skaju, ale żeby były różne to nigdy nie widziałem.
Opublikowano
Też mi to się wydaje niesamowicie dziwne, mam szarą tapicerkę na podsufitce. Odcień jest taki sam, obie mają lusterka podświetlane, jednak dopiero wczoraj zauważyłem źe lewa jest "skajowa"...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Chyba coś majstrowane bo osłony przeciwsłoneczne są zawsze parami.
Opublikowano

Ja posiadam dwie identyczne nie licząc nalepki informacyjnej na osłonie po prawiej stronie.

Pewnie auto po dachowaniu , bo na 99,99% w fabryce nikt się nie pomylił. :lol:

Jak w Trzech prostych krokach zniszczyć wspaniałą marke jaką jest BMW ?

Krok Pierwszy : Zastąp napęd na tył napędem na koła przednie w 2015r

Krok Drugi: Wpakuj silnik 3 cylindrowy z MINI do limuzyny BMW 3 w 2016r

Krok Trzeci: Wpakuj silnik 4 cylindrowy do limuzyny BMW 7 w 2016r

Opublikowano

http://imageshack.us/scaled/thumb/19/pict7386.jpg

Temat nie daje mi spokoju - zrobiłem zdjęcie (pierwsze dot. samochodu) która osłona wygląda na oryginalną :mad2:

Nie widziałem różnicy było dobrze, teraz zamierzam dokupić jedną zastanawiam się tylko którą, skajowa jest praktyczniejsza, materiałowa została przypadkowo pobrudzona i wyszedł cały ten problem.

Z drugiej strony waloałbym mieć oryginalny stan samochodu.

Tak przy okazji wie ktoś jak tą osłonę się demontuje ?