Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej!

Czekam na VIN, bardzo fajnie się prezentuje, gdyby ktoś był z okolic dostepny, chętnie zapłacę za sprawdzenie auta (oględziny + czujnik lakieru):

http://allegro.pl/show_item.php?item3159303959

Na fotkach wygląda fajnie, cenowo znosnie, wyposażenie w porządku, trochę tylko zbyt piękne żeby było prawdziwe.

Pozdrawiam

Zodiac

Opublikowano

Tzn, tak - od jakiś ( nie chce skłamać ) 6 - 9 miesięcy może więcej wisiała na allegro ale chyba z dwoma czy trzem zdjęciami na których nie było nic widać ( bodajże tylko 3 i 6 zdjęcie ) - stwierdzam, nie oceniam bo nawet z tych które są ciężko coś więcej napisać, wiadomo natomiast że są to grubo nieaktualne zdjęcia a przez zimę jak i 6- 8 miesięcy wiele się może pozmieniać.

Bardzo ogólnie i wstępnie wydaje się fajna, poza relingami ale to kwestia upodobania.

Co do zdjęć albo dupowaty sprzedający albo coś ukrywa.

Opublikowano

Zaczynał od 95 tys zł

http://allegro.pl/bmw-335d-pakiet-m-sport-full-opcja-idealny-stan-i3017297390.html

VIN załatw koniecznie i może jakieś inne zdjęcia

Mnie najbardziej zainteresowałoby to, ze trafiła do PL po dwóch latach z rzekomo znikomym przebiegiem. Te auta w D trzymają dobrze cenę, wiec musiałbyć jakiś powód dla którego Niemiec oddał Polakowi prawie nowy samochód.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mnie najbardziej zainteresowałoby to, ze trafiła do PL po dwóch latach z rzekomo znikomym przebiegiem. Te auta w D trzymają dobrze cenę, wiec musiałbyć jakiś powód dla którego Niemiec oddał Polakowi prawie nowy samochód.

Mnie też, jako 2 latek musiał kosztować sporo w DE, więc pachnie to trochę "okazją". No ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, będzie VIN, sprawdzę historię w ASO, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

Mnie też, jako 2 latek musiał kosztować sporo w DE, więc pachnie to trochę "okazją". No ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, będzie VIN, sprawdzę historię w ASO, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

No i koniecznie załatw aktualne normalne zdjęcia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przecież to oczywiste, ze przyjechała do Pl uszkodzona i to po szkodzie całkowitej. Inaczej Niemiec by nie oddał Polakowi, a Polakowi by się nie opłacało.

Sprawdzilbym tez kwestie akcyzy.

Opublikowano

A ile wedlug Was powinna kosztowac ta 5 letnia e91.... Przeciez skoro kupil ja 3 lata temu to nie na handel a dla siebie... I pewnie nie za 88 tylko za 200+...Probowal sprzedac za 95... Ale jak na naszym rynku sa po 60... No to zainteresowania brak. Wiec jedzie z cena w dol.

To tylko moja teoria, ogledziny wszystko zweryfikuja. Mi sie bardzo podoba pod wzgledem wyposazenia...

Opublikowano
Auto ciekawe! Ja będę w okolicach Gdańska w piątek. Jak będziesz zainteresowany to pisz na PW. Mam czujnik lakieru, kompa i oczy.
Opublikowano

A podstopnica m-pakietowa gdzie?? W LCi nie było?

Ten dach to tak na moje oko albo po jakimś gradzie, albo niewiem co...

Pewnie z vinem będzie problem :8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.