Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-e46-individual-m-pakiet-ze-szwajcarii-i3166664291.html

Zainteresowanym oszczędze drogi. W rozmowie telefonicznej auto ach i och wszystko super. Pojechałem i ręce mi opadły. Z daleka auto bajer z bliska dramat za takie pieniądze. Wyposażone i owszem ale :

maska z wykwitami szkorbuta, lewy przedni błotnik cała krawędź rdza i jakoś ogółnie nie zgrywa się do reszty , drzwi lewy tył dwie duże rysy pod listwą, ogólnie dużo rys na całym aucie, zderzak tył obdrapany, przedni popękany i mocno dojechany od dołu, kierownica dziura w skórze, gałka biegów obdarta w połowie ze skóry, silnik po stronie pasażera ulany olejem, przy 1500 obr. jakieś dziwne dudnienie. Miała być igła ze szwajcarii a jest .... Straciłem czas, kase na paliwo i wróciłem zniesmaczony. Ogólnie zdjęcia chyba zaraz po sprowadzeniu auta a nie aktualne.

Pomóźcie znaleść jakiegoś ładnego touringa 320d bo mnie już wkurw..a bierze co ci ludzie sprzedają i piszą że igła.....

Nie usuwajcie że bez VINU ale tak mnie stan auta zamroczył że zapomniałem spisać. :)

Opublikowano
Ja sobie zdaje sprawę że igła to z salonu, ale po takim opisie i rozmowie spodziewasz się czegoś więcej, tym bardziej że nie szukam najtańszych i nie wymagam jakiś cudów.
Opublikowano
Nie powiem, płacąc 25tyś za 10 letnie auto i tylko (jak na bmw) silniku 2 litrowym mogłoby się oczekiwać czegoś więcej no ale niestety tak to jest że auta za 15 tyś a 25tyś mogą mieć same bolączki...
Opublikowano
już na samych zdjęciach widze że przód był robiony, konkretnie to lewa strona, szpara mniejsza niz z prawej, z prawej wydaje się być dobra
Opublikowano
już na samych zdjęciach widze że przód był robiony, konkretnie to lewa strona, szpara mniejsza niz z prawej, z prawej wydaje się być dobra

Jakby to auto wyglądało tak jak na zdjęciach to bym je kupił bez większego zastanowienia a nie jedziesz na miejsce i zastanawiasz się co oglądałeś na aukcji a co masz przed sobą i nijak jedno do drugiego nie pasuje, dwa różne auta. Szpary to małe piwo da sie coś ustawić tylko ten szkorbut itp. Może kogoś zaślepi wyposażenie i ją kupi bo inaczej przy takiej cenie i takim stanie czarno to widzę. Zresztą jak się znajdzie ktoś porywczy i porówna opis ze stanem faktycznym to pan jeszcze z guzem skończy.

Opublikowano
Nikt nie sprzeda ideała za 25 z takim wyposażeniem, za 28 -30 to może bliższa ideału. Nie ma ideałów moim zdaniem. Ja sam swojego będę na 90% gonił ale muszę zdjęcia porobić i co do ceny pomyśleć.
Opublikowano

Auto na zdjęciach wygląda bardzo elegancko i jakbym takie zastał na oględzinach wiele bym się nie zastanawiał. W tym przypadku są to prawdopodobnie fotki z przed 2-3-4 lat z ogłoszenia handlarza, który auto sprowadził. Samochód w tym czasie pośmigał troszkę po naszych drogach, zaliczył 2-3 zimy, do tego pewnie spory przebieg i wynik jest taki jak w opisie na początku. Kierownica i gałka obdarte ze skóry to dość niepokojące znaki, tymbardziej że na zdjęciach wyglądają ok. Są nawet fabryczne dywaniki. Jeżeli chodzi o szpary pomiędzy elementami karoserii to mogę takie same wskazać w oficjalnym prospekcie e46. Polecam też zaznajomić się z półgodzinnym filmikiem o powstawaniu e46 na YT, gdzie przerwy między elementami sprawdza pracownik plastikowym klinem :wink:

Sam trzymam zdjęcia swojego auta z ogłoszenia, a także te które podesłał mi sprzedawca na moją prośbę. Robię to jednak w celu aby przy sprzedaży osoby zainteresowane miały porównanie jak samochód wyglądał po sprowadzeniu i jak wygląda w chwili obecnej. Jest to także pewna pamiątka :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.