Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, Witam Wszystkich szukam, czytam, oglądam :) info o programach diagnostycznych do BMW tematy już starsze linki już czasami nie działają więc założyłem ten post. A mianowicie mój tato ma już jakiś czas BMW E46 Compact silnik 1,8 115KM 2004r (fantastyczne auto) i tak jakoś zaczołem się interesować tym Jaki Kabel kupić i jakie trzeba by mieć oprogramowanie? Więc chciałem was o to zapytać Wiem już że kabel OBD2? a co z oprogramowaniem? co polecacie? dlaczego? skąd pobrać jak zainstalować, skonfigurować? (oglądam na allegro jest kabel+cd oto link http://allegro.pl/interfejs-kabel-diagnostyka-bmw-inpa-dis-cd-pl-i3145565458.html jest to coś warte?)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podłącze się. Staram się zainstalować i skonfigurować INPE jednak coś mi nie wychodzi. :P

Mam win7, już kilka INPE zainstalowałem i na żadnej nie chodzi. Mogę prosić jakiś namiar do takiej która działa na win7?

Mam kabel na USB, a moja instalacja przebiega tak.

Sterowniki z płytki, INPA którą znalazłem instaluje w 2 etapach. Podczas instalacji wybieram ODB. Wrzucam plik ODB do windows. Włączam ze zgodnością win XP. Niestety przeważnie pojawia się bład ifh-0018: INITIALIZATION ERROR.