Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z m paka ma tylko kilka elementów, mimo to uważam że to troche drogo jak za 143 konne bmw. Notabene najsłabsze. W tej cenie szukałbym czegoś mocniejszego bo spalanie wszystkich silników benzynowych jest podobne.

Nie mówiąc już o tym jakie ładne e39 byś za 25 kafli znalazł :norty: . Wyposażeniem, komfortem by zjadało e46 (naprawdę e46 to garbus przy e39).

Opublikowano

thx

ale właśnie mam e39 a drugą ślicznotke chcę dla żony (no na pewno i ja sobie pojeżdże) i zależy mi żeby nie było tych kucy za dużo :)

pzdr.

Opublikowano
Z m paka ma tylko kilka elementów, mimo to uważam że to troche drogo jak za 143 konne bmw. Notabene najsłabsze.

Gdzie najsłabsze? A 316i montowane po lifcie o mocy 116 KM?

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Z m paka ma tylko kilka elementów

No tak. Fabryczny pełny MPakiet 715 ma zbyt mało elementów M by go nazwać MPakietem...

Pakiet aero + kiera to trochę mało

Opublikowano

Panowie ale rzeczy M-Pakietowe były zgodne z vinem przecież, czasami to ciężko dogodzić .............. :wink: .

Jak domniemam Bumka mogła być warta uwagi, bo na fotkach prezentuje się obiecująco.

W ogóle ... kategorycznie :!: :P nie zgadzam się ze stwierdzeniem e46 Vs. e39 0 : 1, bo wszystko zależy od upodobań właściciela :mrgreen: .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie wiele osób wie co to pakiet aerodynamiczny, więc gość napisał w tytule m-pakiet, żeby miał wejścia. W opisie dokładnie napisane co ma, więc nie ma co się go czepiać. Dla mnie wygląda o wiele lepiej niż przy m-pakiecie, sam czaje się na pakiet aero w kolorze :wink:

Piszesz, że za drogo, a za ile być chciał dobre 318i 2003r.? Za 18..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Zasadniczo pakiet aero to tylko nazwa dla zderzaków, progów i lotki zarówno dla M Pakietu I oraz II. Problem w poliftach jest taki, że nie można było mieć w opcji 338 M Pasztet (czyli połączenie tapicerki, pakietu aero, zawieszenia, kiery itd.) już pakietu aero 715, a tylko ten o numerze 716. Więc jak ktoś sobie dokupił w polifcie kombinacje niektórych opcji to mógł mieć teoretycznie pełny M Pakiet "bez" M Pakietu, bo nie ma w vinie opcji 338.

Niech będzie, że ten jest niepełny, bo brakuje skóry/alcantary i czarnego sufitu, no i oczywiście 338 które nie mogło się pojawić w rozkodowaniu

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK