Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam E46 z 2001 roku z kolorową nawigacją

http://obrazki.elektroda.net/24_1289574574.jpg o dokładnie taką.

Moje pytanie brzmi - jakiej aplikacji (chodzi o całą polską navi+mapy) szukać do tego modelu? Jakie są dostępne najnowsze mapy do niej?

Pozdrawiam

Opublikowano

(nie mam chyba opcji edytuj :cry:)

na napędzie od navi jest napisane tylko BMW navigation system, nie jest napisane, czy to CD, czy DVD.

Opublikowano
Jest to navi MK3 na sofcie podstawowym. Kolego polecam wgranie softu aktualnego 3-70 oczywiście z językiem ojczystym. Do tego aktualną mapke 2012-2013 z Navteq-u i powinieneś byc zadowolony :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Soft to soft i jego się wgrywa , coś jak system w komputerze, a mapy to mapy i one są "odtwarzane" z płyty.
Opublikowano

Czyli jak wrzuce sobie tylko polskie mapy, to wszystko będzie normalnie chodziło, tylko że komunikaty będą po angielsku?

Heh, kolejny problem... Nie mogę wsadzić nowej płytki, więc zakładam, że w napędzie jest stara. Pytanie: jak ją wyjąć, jeśli po wciśnięciu przycisku płyta się nie wysuwa? Jest jakiś manualny sposób?

Opublikowano

1.Tak

2. Zobacz w temacie o sofcie do MK4 ..jest opis na ok.90 lub dalej stronie co i jak zrobić :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco