Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chcialbym wymienic klamki ale nie wiem jak to zrobic. nigdzie na forum nie jest napisane jak to zrobic wiec prosze o pomoc !
Opublikowano

Jeżeli chcesz wyjąć samą klamkę to bardzo prosta sprawa. Jak otworzysz drzwi na wysokości klamki przy uszczelce jest gumowa zaślepka wielkości "1gr" wyciągasz ją... pod spodem jest śruba na sześciokątny klucz chyba 5 ale nie pamiętam odkręcasz i zdejmujesz krótszą część klamki. Samą klamkę przesuwasz w bok i bez problemu wyciągasz.

Pozdro :D

Lewy pas to nie kółko różańcowe.
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolego szymonb bardzo ładny opis :cool2:

Hej, mam zamiar okleić klamki folią karbon. Czy ktoś już to robił? Czy folia jest trwała na klamkach?

Nie oklejałem klamek ale kiedyś okleiłem nakładki lusterek i fajnie wyglądało do pierwszej zimy a podczas zimowej aury folia po prostu odchodziła na bokach, stosowałem folię 3M di-noc więc wydaje mi się że dobrej jakości, być może za mało zakładki na bokach dałem i dlatego a na klamkach karbon jakoś mi nie leży ale to tylko moje zdanie :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Widziałem ostatnio w maserati klamki carbon i fajnie wyglądały :mrgreen: więc się zastanawiam, czy u siebie nie spróbować :roll:

Tak tylko pewnie w Maserati klamki były karbonowe a nie oklejane, ale możesz okleić, jeżeli fajnie wyjdzie to może i ja się pokuszę :D

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

:) 3 paski na przodzie od M-ki folia carbon Fajne te e90 będziecie mieli.

Sama nazwa odstrasza FOLIA CARBON ! WOW !

Opublikowano
Widziałem ostatnio w maserati klamki carbon i fajnie wyglądały :mrgreen: więc się zastanawiam, czy u siebie nie spróbować :roll:

Tak tylko pewnie w Maserati klamki były karbonowe a nie oklejane, ale możesz okleić, jeżeli fajnie wyjdzie to może i ja się pokuszę :D

Nie, no wiadomo, że nie oklejane :lol: Fajnie się komponowały z ciemnym lakierem nadwozia tego Maserati.

Zostało mi trochę folii z listew to może się na wiosnę pobawię, ale najpierw muszę zderzak założyć :twisted:

Opublikowano

Nie, no wiadomo, że nie oklejane :lol: Fajnie się komponowały z ciemnym lakierem nadwozia tego Maserati.

Zostało mi trochę folii z listew to może się na wiosnę pobawię, ale najpierw muszę zderzak założyć :twisted:

Właśnie najpierw załóż zderzak a potem myśl o oklejaniu :D

Opublikowano
obklejanie klamek to jakis festyn, nawet w golfach tego nie widzialem :duh:
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano

Właśnie najpierw załóż zderzak a potem myśl o oklejaniu :D

Kompletuje graty do pdc. Okazuje się, że znalezienie wiazki nie jest takie proste, bo wiazka pdc sprzedawana jest razem z całą wiazka elektryczną :duh: