Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BMW X5 E53 3.0d 218KM koledzy pytanko co zrobić jaki koszt doszłem do tego że niełączy mi kluczyk czyli mobilaizer. Zdarzyło mi się dwa razy że wchodze do samochodu przekrencam kluczyk a tu nic wszystko działa samochód nie odpali postukałem pare razy po kluczyku i samochód zapaliłm jednym raem to sie bawiłem chyb z pół godziny myślalem że już nie odpali ale zaskoczył. Co z tym zrobić jak to naprawić zapasowego nie mam.
Opublikowano
Jedź do jakiegoś fachmana od kluczyków bo pewnie coś nie łaczy a zapłacisz grosze.Swoją drogą to lepiej dorób drugi kluczyk :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Dzwoniłem do elektronika powiedział że to wina immobilaizera w kluczyku, musi rozciąć kluczyk i załoczyć nowy immobilaizer, powiedział ze to czesta przyczyna przy BMW koszt pomiędzy 200 a 300 zł
Opublikowano
No tak na telefon wydal diagnozę ....fachowiec :mrgreen: :mrgreen: ale niech rozbierze i zobaczy.Tez tak miałem w innym modelu i tylko coś nie łączyło.Koszt 30 pln :D
Opublikowano
No tak na telefon wydal diagnozę ....fachowiec :mrgreen: :mrgreen: ale niech rozbierze i zobaczy.Tez tak miałem w innym modelu i tylko coś nie łączyło.Koszt 30 pln :D

Na telefon to podal ci najdrozsza opcje,zgodze sie z kolega podjedz i nie zobaczy

Bo to takie wrozenie z fus.

Opublikowano
No dzieki za poparcie a poza tym to fachmanowi najlepiej opłaca się konkretna robota a nie dłubanina :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
No dzieki za poparcie a poza tym to fachmanowi najlepiej opłaca się konkretna robota a nie dłubanina :mrgreen: :mrgreen:

Dokladnie