Skocz do zawartości

Co myślicie o tym Bmw z allegro. WBABN52070JU73289

Rekomendowane odpowiedzi

Niedlugo bede pozbywal sie swojego sedana i chciałbym przesiąść się do coupe, powiedzcie mi czy ktoś zna ten samochód i czy w ogóle warty jest swojej ceny. Pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/bmw-e46-330ci-full-m-pakiet-xenon-shadowline-i3159498428.html

Edytowane przez sensei_kvaku

• Zasłużeni forumowicze
Można jeszcze dorzucić zamek w drzwiach pasażera..użytkowanie takich foteli w coupe może być kłopotliwe, ze względu na brak uchwyty do składania fotela pasażera od strony kierowcy :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze

Mnie zastanawia ile za ile to auto zostało kupione ? Zrobiona przekładka , opłaty i jakieś duperele ,więc jeśli chce wyjść przynajmniej na zero to musiał ją kupić za grubo poniżej 10k.

Kiedyś też miałem na oku angola e36 2.8i na zewnątrz pięknie ,ale jak wsiadłem do środka to dosłownie po 2-3 minutach odechciało mi się już go . Wszystko było tak spasowane jak by ktoś na chama wepchnął i żeby wytrzymało tylko do wyjazdu z podwórka . Ja jestem tego zdania ,że tak jak z fabryki wychodzi auto to jak ktoś łapy wsadzi to już nigdy tak jak było.

• Zasłużeni forumowicze
No wlasnie wydaje mi sie ze ten uchwyt pasażera tam jest...

Jak fotele nie są zmienione, a nie są, to uchwyt jest teraz na fotelu kierowcy z prawej (koło ręcznego) i pasażer może złożyć fotel kierowcy a nie na odwrót, tak jak powinno być.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

No wlasnie wydaje mi sie ze ten uchwyt pasażera tam jest...

Jak fotele nie są zmienione, a nie są, to uchwyt jest teraz na fotelu kierowcy z prawej (koło ręcznego) i pasażer może złożyć fotel kierowcy a nie na odwrót, tak jak powinno być.

Uchwyt jest po odpowiedniej stronie po obu stronach ?

Akcyza to 19%

• Zasłużeni forumowicze
Od strony drzwi ma być na obu fotelach, ale pomiędzy fotelami ma być na fotelu pasażera. Wyobraź sobie sytuację, że chcesz wpuścić kogoś do tyłu jak będziesz siedział za kierownicą a ta osóbka ma długie pazurki i nie chce Ci podrzeć tapicerki łapiąc za uchwyt :mrgreen: wtedy okazuje się, że ten uchwyt masz na swoim fotelu..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Z wsiadaniem jeszcze pół biedy. Ale wysiadanie z takiego dziwoląga to już gimnastyka.

Mnie w sumie i tak urzeka, że wszystkie angole są po przekładce i tylko ten jeden rodzyn po konwersji.

Chociaż ciągle czekam na tego jedynego, co będzie po transformacji.

Cóż, trzeba przyznać ze wygląda spoko może oprócz prawego nadkola. :norty:

no felgi po regeneracji i malowaniu, zrobiona polerka samochodu i przyciemnione zostały szyby (przez sprzedającego) bo podejrzewam że te niedoskonałosci na tylnich szybach to bąbelki.. koszt zrobienia tego wszystkiego nie przekroczy pięciu set złotych

Mnie zastanawia ile za ile to auto zostało kupione ? Zrobiona przekładka , opłaty i jakieś duperele ,więc jeśli chce wyjść przynajmniej na zero to musiał ją kupić za grubo poniżej 10k.

W anglii takie auto, porysowane delikatnei czy z obiciami jakimiś da sie kupic za 500-700 funtów. Także da się na takim samochodzie zarobic.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...