Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Golasów to on nie sprowadza chyba :P ładna wersja, pewnie przebieg odstrasza 90% kupujących..ja bym się skusił na oględziny.

Numer podwozia WBAEN51030PC21621

Kod typu EN51

Typ 330I (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2003-03-12

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz.

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S338A M SPORTPAKET II M Pakiet sportowy II

S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE Szyba frontowa klimatyzacji komfort

S386A DACHRELING Reling dachowy

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S464A SKISACK Worek na narty

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S601A TV-FUNKTION Funkcja TV

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S651A MD-LAUFWERK Stacja napędu MD

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON System HiFi Harman Kardon

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S716A M AERODYNAMIKPAKET II Pakiet aerodynamiczny

S724A EDITION SPORT Wydanie Sport

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon.

S772A INTERIEURLEISTE ALU BLACK CUBE Listwy wewnętrzne Alu Black Cube

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S788A M LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. indywid.

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Ładnie się prezentuje! Przebieg jeden z niewielu realnych.

Trzeba zobaczyć i sprawdzić! No i kupić!

Opublikowano
Niech wrzuci skan KS w takiej rozdzielczości jak zdjęcia auta. Wykonujesz tel. do serwisu i wszystko ci powiedzą. Zapytaj dlaczego auto zostało przywleczone na lawecie, a nie na kołach.
Opublikowano
A to cacko nie było juz na forum?

Nie tego jeszcze nie było. Był sedan i xi kombi.

Tak powinno wyglądać auto przygotowane do sprzedaży. Wylizane nawet nakładki na pedały.

Opublikowano

Tak powinny wyglądać zdjęcia wnętrza i zdjęcia z zewnątrz samochodu. Wyposażenie na +

Przygotowanie do zdjęć też wielki +

Jakbym nie bał się nietrzymania seri i wpierdzielania oleju w 330i a i tak nie lubił potencjału klekota to sam bym się na nią zgrzał.

A z tego co pamiętam to ten koleś same "biedne" fury na wystawione, ten i ktoś jemu podobny kto wystawia w tym samym miejscu i też takie bidoki :)

Można by tylko postękać że lewa zewnętrzna część kiery jest trochę starta. Nie mam kiery mPak to nie wiem jak szybko się ściera ale chyba to możliwe że przy tym przebiegu.

A! Widać jeszcze jakieś miejsca po otworach na zdjęciu przy radio ( nawigacji ), lekko pod kątem.

Opublikowano

Może i nieźle się prezentuje, ale to ich zawód i w tym się specjalizują.

Niestety, co do aut ze Szwajcarii trzeba się bardzo mocno zastanowić, gdyż na prawdę w bardzo dużej większości są one powypadkowe.

Na pewno mają też bardzo bogate wyposażenie. Ale jeszcze raz zaznaczę, że znajomy, który sprowadzał dawniej auta właśnie stamtąd powiedział mi że Szwajcar nie sprzedaje póki nie jest bity, mniej lub więcej.

Duża ostrożność, tym bardziej, że o okolicach Radomia już niejednokrotnie czytałem na tym forum w kontekście "szpachli".

http://img824.imageshack.us/img824/2807/underh.jpg
Opublikowano
Widziałem u tego gościa 2 auta i naprawde powiem że przyprowadza ładne samochody....Jednak w tym przypadku nie podoba mi sie jedna rzecz: Tylna kanapa bardziej wygnieciona niż przednie fotele...dziwne;/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a ja się pytam gdzie podziała się podstopnica mpakiet :mrgreen:

Tak wypucował pedały, więc wziął się za podstopnicę i tyle z niej zostało :mrgreen: myślę, że wymiana na ori nie zrujnuje portfela przyszłego właściciela :P gorzej z tymi z dziurami prawdopodobnie po uchwycie na telefon..tak już koledzy pisali potwierdzić przebieg i można ją przetrzepać.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jednak w tym przypadku nie podoba mi sie jedna rzecz: Tylna kanapa bardziej wygnieciona niż przednie fotele...dziwne;/

Prosta sprawa, właściciel woził autem dzieciaki (zarówno kręcące tyłki jak i foteliki pięknie niszczą tapicerkę) i np yorka :wink: i gotowe. Według mnie auto realnie oceniając wypada całkiem ciekawie w zestawieniu jakość/cena. Nie chcę znów wyjść na marudę, zdaję sobie sprawę że jak na polskie warunki jest to bardzo drogie e46, jednak jak sie poszuka na zachodzie podobnie wyposażonego 3er (a przecież stamtąd pochodzi ten egzemplarz) to ceny wcale nie są takie niskie. Nie zapominajmy że te auto trzeba było przywieść, opłacić akcyzję itp, a także sprzedawca chce na nim zarobić. Biorąc powyższe pod uwagę wydaje mi się że jest to ciekawa oferta

Opublikowano
Nie znam rynku szwajcarskiego motoryzacyjnego ale znam trochę finansowy. Nikt mi nie wmówi, że przy wzroście siły nabywczej franka szwajcarskiego w ostatnich 3 latach o jakieś 25%, przy stopach procentowych na poziomie 0,25 i w kraju gdzie ekologia jest na wysokim poziomie, opłaca się komuś trzymać 10 letnie BMW. Nie wierzę że te auta trzymają tam wartość. To jest ekonomicznie nieuzasadnione.
Opublikowano
I właśnie pewnie dlatego ostatnimi czasy pojawiają się na naszych portalach ciekawe ogłoszenia aut ze Szwajcarii. Zazwyczaj są to egzemplarze bardzo bogato wypowosażone z dużymi silnikami benzynowymi. Dlatego też nadal twierdzę że omawiany egzemplarz jest ciekawy, biorąc pod uwagę jego wyposażenie/silnik i cenę. Oczywiście auta na oczy nie widziałem, ale wygląda zachęcająco. Nie wydaje mi się aby podobny egzemplarz na dzień dzisiejszy udało się sprowadzić z Niemiec za porównywalną kwotę (doliczając zarobek sprowadzającego, jego koszty, a także opłaty)
Opublikowano
Wyposażona i wygląda jak moja ... tylko 18 lat później :D M54 bierze olej w egzemplarzach do LCI. Na pewno mniejsze ryzyko wtopy mechanicznej niż w przypadku 330d. Moim zdaniem, przeżegnać się i mimo że Radom obejrzeć samochód. Defekt deski kokpitu można tanio naprawić w s-plus. Skóry wyczyścić, ewentualnie pomalować i będzie służyć :cool2:
Opublikowano

Niezła sztuka :cool2: .

Koledzy jeszcze tylko niewypunktowaliście krzywo osadzonego lewego przedniego kierunku (chyba, że nie doczytałem ;) ).

Autko przygotowane do zdjęć, ale na takie czyste przyjemniej się nie patrzy ............ :mrgreen: ?

Osobiście pofatygowałbym się na oględziny :) .

P.S. Jeszcze rancik z lewej strony przedniego zderzaka ........ ale to szukanie na siłę :) .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czytając niektóre mądrości miałbym obawy zapytać co sadzicie o fabrycznie nowym BMW i wkleić zdjęcia zrobione w salonie. :duh: