Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jechałem dosłownie 5km/h skrecajac wyskoczyl komunikat "engine fault"itd. auto zgaslo i juz nie odpalilem dzis zawiozłem na wymiane słupka z A na C
Opublikowano

Miałem to samo, ale mi zgasł na autostradzie i pojawiła się kontrolka CHECK ENGINE. Wcześniej żadnych objawów, autko miało 207k km :)

Oczywiście tylko wymiana silnika, najbardziej opłacalne. Mnie wszystko wyniosło 5k pln, łącznie z wymianą oleju.

Opublikowano
juz jestem po wymianie moto z A na C z 2010roku jak narazie wszystko jest ok zastanawiam sie nad zamiana turbiny od C i wtryskow oraz wgranie nowego oprogramowania zeby uzyskac 177km orientujecie sie jaki to koszt?
Opublikowano
Panowie czy słupek D20C (184KM) jest taki sam jak D20C (177KM) ?? Czy przy ewentualnej wymianie słupka 177KM ==> 184KM trzeba coś zmieniać / dokładać (nie wliczam kwestii softu)??
  • 2 lata później...
Opublikowano
Dlaczego nie zdecydowaliscie się na bezpłatna wymianę rozrządu w ramach akcji serwisowej?

Ztcp są różnice w slupkach. Ale być może da się to jakoś zlozyc.

Nie zdecydowali się bo odgrzebano temat sprzed dwóchy lat :)