Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ogromną prośbę czy byłby ktoś w stanie podjechać i sprawdzić to auto:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3156278083

Auto stoi w Pobiedziskach koło Poznania a dokladnie między Gnieznem a Poznanie. Byłby bardzo wdzięczny za zainteresowanie w miarę szybką odpowiedż jeśli ktoś by chciał obejrzeć ja osobiście. Dokładnie chodzi o to prawy przedni narożnik błotnik kielich fartuch śruby mocowania tych lelemntów czy są wymieniane i czy może śruby są ruszane. Wolałbym wiedzieć coś wcześniej niż zrobić sobie niepotrzebną podróż przez pół Polski. Z góry serdecznie dziękuje za każda pomoc. Pozdrawiam Kuba

Opublikowano

wg mnie to chyba mocniejszy dzwon był....

poza lakierowaniem z opisu aukcji dołóż wystrzelone poduszki i pasy bo pewnie napinacze zadziałały + prawy reflektor bo nie świeci....

ale ja nie jestem obiektywny bo boję się używanych samochodów i okazyjnych cen.

pozdrawiam,T

Opublikowano
Też tak mi się wydaje. To wiem widziałem na foto i sprzedawca potwierdził w rozmowie tel o pytanie jak wygląda tam za zderzakiem powiedział że wzmocnienie czołowe pewnie też jest ruszone. I dlatego ciekawi mnie jak to wygląda tam za tym zderzakiem jak się zajrzy przez niego bo jest popękany i ma otwory. Może jeszcze ktoś znajdzie się z okolic to podjedzie i zobaczy na żywo. Bo nie chciałbym jechać pół polski żeby stwierdzić że był bity mocniej i jest delikatnie uzbrojony do sprzedaży
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Poduszki nie odpalają przy delikatnym uderzeniu, nawet jeśli zderzak pęknie.

2. Niski koszt naprawy należy włożyć między bajki... zresztą cena mówi sama za siebie.

3. Wyceny naprawy można by dokonać tylko po podjechaniu na warsztat (ASO lub specjalizujący się w BMW). Na oko to "po kosztach" byłoby to 15-20 tys. w ASO pewnie 30+ tys.

Minimum to:

- zderzak przedni (wymiana)

- 2 poduszki + deska rozdzielcza + środek kierownicy

- światło przeciwmgielne

- Xenon + wnęka montażowa

- ? (dziwnie pusto wygląda miejsce miedzy przednim nadkolem i kołem na 3 zdjęciu)

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano
Wiem tak też chciałem uczynić ale w tym miasteczku gdzie stoi nie ma ani dobrego warsztatu ani ASO sprawdzałem na necie. Także zostają mi tylko oględziny w realu.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.